استقرار بیمارستان صحرایی جمعیت هلالاحمر برای مداوای بیماران کووید 19 در ایلام

مدیرکل بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر، از برپایی یک بیمارستان صحرایی برای معاینه و درمان بیماران مبتلا به کووید 19 در ایلام خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر، افشین علیخانی گفت: با توجه به گسترش شیوع بیماری کرونا و استمداد دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام از جمعیت هلال احمر برای کمک و رسیدگی به بیماران، اقدام به راه اندازی یک بیمارستان صحرایی کردیم.
مدیر کل بهداشت و درمان جمعیت هلال احمر گفت: با توجه به اختصاص فضای ورزشگاه« شهدای قلاویزان» شهر ایلام از سوی ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان بیمارستان صحرایی هلال احمر با ظرفیت 40 تخت بیمارستانی و مجهز به تجهیزات مراقبتی و درمانی در این ورزشگاه استقرار یافته است.
وی گفت: ما به عنوان بخشی از سامانه خدمت رسانی در بحران کرونا با مجوز دانشگاه علوم پزشکی ایلام آماده پذیرش بیماران مبتلا به کووید 19 در استان هستیم.
علیخانی افزود: در راستای خدمت رسانی بهداشتی و درمانی هلال احمر در ایلام، هلال احمر خوزستان نیز به عنوان استان معین آماده ارایه خدمات به بیماران است.
