بهداشت غذایی تخم مرغ در دوره شیوع کرونا چیست؟/ این 4 اینفوگرافیک را ببینید

در این ایام که بیماری کرونا جزء دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصلی هر خانواده است، آیا میدانید برخی از بیماری‌ها ضمن ایجاد مشکلات بهداشتی مزمن یا شدید با بیماریهای دیگری که علائم مشابهی دارند، اشتباه گرفته می‌شوند؟!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر، در این میان سالمونلا، یعنی بیماری ناشی از مواد غذایی مانند تخم مرغ، دارای علائمی همچون استفراغ، ‌اسهال و درد شکم، تب، سردرد و بدن درد است که در بیشتر موارد با کرونا هم شکل است.
 
وجود این علائم می‌تواند نگرانی‌ها را راجع به بیماری کرونا ویروس جدید تشدید کند، پس بهتر است به برخی نکات ایمنی مواد غذایی توجه کنیم تا وضعیت مسمومیت توسط سالمونلا از بین رفته و یا کاهش یابد.
 
 سالمونلا، نام گروهی از باکتری‌ها و یکی از دلایل عمده مسمومیت غذایی است‌. این باکتری ممکن است در تخم مرغ و بخصوص تخم مرغ خام یا نیم پز وجود داشته باشد.
 
 یشتر افراد آلوده به سالمونلا 12 تا 72 ساعت پس از عفونت دچار اسهال، تب، گرفتگی شکم و استفراغ می‌شوند و علائم آن معمولاً 4 تا 7 روز به طول می‌انجامد.
 
نکات مهم هنگام خرید تخم مرغ را در این 4 اینفوگرافیک ببینید
 
 
 
زهرا جعفری
تهیه کننده:

زهرا جعفری

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *