دیدار با خانواده امدادگر فداکار استان چهار محال و بختیاری به مناسبت روز جهانی داوطلب

مدیرعامل و مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری به همراه امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه شهرستان اردل به مناسبت «روز جهانی داوطلب» با خانواده فداکار «سید محمد مهدی حسینی» تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان چهار محال و بختیاری؛ در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر جعفری ضمن تجلیل از مقام شامخ فداکار خدمت گفت: یکی از صفات بارز و خوب مومن این است که همه از او احساس خیر و برکت و منفعت کنند، خانواده سید محمد مهدی حسینی یکی از این نمونه خانواده هایی هستند که همه از آنها به نیکی و نیک اندیشی یاد می کنند.

جعفری گفت: بزرگی این خانواده زمانی مشخص شد که با شنیدن خبر شهادت گونه فرزند دلبندشان به درگاه خداوند منان شکر به جا آوردند.

وی در ادامه یاد آور شد: در روایات به حیات طیبه اشاره بسیار شده است که می فرماید شما در این دنیا با عمل صالح و خیر و تربیت فرزندان متدین و با ایمان به این حیات رسیده اید که خانواده بزرگوار حسینی این مهم را با تربیت فرزندی مثل سید محمد مهدی به اثبات رسانده اند.

در ادامه محمود کیانی فرماندار شهرستان اردل ضمن بزرگ خواندن فداکار خدمت گفت: هرزمانی که من با خانواده فداکار خدمت سید محمد مهدی حسینی روبرو می شوم احساس  غرور می کنم چرا که بزرگواری این خانواده بقدری بالاست که قابل وصف نیست.

فرماندار اردل گفت: یکی از وظایف اصلی ما بعد از رحلت این جوان این است که یاد و خاطره اش را به هر طریقی ادامه دهیم و منش و رفتار او را در زندگی خود و فرزندانمان ترویج کنیم.

 ایرج کیانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز در این دیدار با زیبا خواندن کردار و رفتار فداکار خدمت گفت: ما هر زمان که به خانواده فداکار خدمت سید محمد مهدی حسینی می رسیم تنها و تنها بزرگی و عزت نفس را می بینیم که باید از  چنین خانواده ای فرزندی مانند این عزیز پرورش یافته باشد.

وی افزود: به مناسبت روز جهانی داوطلب بر خود واجب و لازم دانستیم که به دیدار این خانواده عزیز بیاییم تا بگوییم که یاد وخاطره فداکار خدمت همیشه در اذهان ما باقی خواهد ماند.

کیانی گفت: این جوان عزیز با داشتن  22 سن و تحصیل در رشته حقوق، در تمامی فعالیتهای امدادی، عام المنفعه و داوطلبانه حضوری فعال داشت و برای اینکه یاد وخاطره اش تا ابد باقی بماند پایگاه امداد ونجات جاده ای شهرستان اردل را با نام این بزرگوار مزین کردیم و همچنین خانه هلالی نیز به همین نام در اردل دایر خواهیم کرد.

در پایان پدر بزرگوار فداکار خدمت سید محمد مهدی حسینی با پوشیدن لباس جمعیت هلال احمر عضو داوطلب هلال احمر شد.

لازم به ذکر است، سید محمد مهدی حسینی در تاریخ 17 تیرماه سال جاری هنگام پشتیبانی عملیات اطفاء حریق  جنگل های زاگرس (بلوط بلند) بر اثر سقوط و ریزش سنگ از ارتفاع به لقاءالله پیوست.

فریبا کاکاوند
تهیه کننده:

فریبا کاکاوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *