بازدید معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر از بیمارستان نورافشار/بهره برداری از دستگاه جراحی درون بین پیشرفته با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال
_crop.jpeg)
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر از بیمارستان فوق تخصصی و موقوفه نور افشار بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر فرید مرادیان امروز چهارشنبه 13 اسفندماه با حضور در بیمارستان فوق تخصصی و موقوفه نورافشار از بخش مراقبت های ویژه یک و دو این بیمارستان بازدید و از همه بیماران این بخش عیادت کرد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در این بازدید از دستگاه لاپاراسکوپ یا دستگاه جراحی درون بین پیشرفته بهره برداری کرد.
مرادیان درباره این دستگاه پیشرفته جراحی، گفت: دستگاه جراحی درون بین پیشرفته با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال خریداری شده است.

تهیه کننده:
نظر دهید