logo

یکشنبه 18 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/05/17 - 12:33
  • تعداد بازدید : 78
  • تعداد بازدیدکننده : 71
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تبریک معاون بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر به مناسبت روز خبرنگار

معاون بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر، با گرامیداشت روز خبرنگار، این مناسبت را به خبرنگاران، عکاسان، فعالان رسانه‌ای و همکاران روابط عمومی و ارتباطات مردمی تبریک گفت و بر نقش مهم رسانه‌ها در ترویج فرهنگ بشردوستی و صیانت از کرامت انسانی تأکید کرد.

4563968

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر، راضیه عالیشوندی در پیامی به مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به رسالت ارزشمند خبرنگاران در روایت حقیقت و انعکاس صدای انسان‌های دردمند و آسیب‌دیده، اظهار کرد: خبرنگاران با تعهد، دقت و مسئولیت‌پذیری، به‌ویژه در بزنگاه‌های دشوار، نقش مهمی در آگاهی‌بخشی به افکار عمومی و جامعه جهانی ایفا می‌کنند.

وی افزود: در جمعیت هلال‌احمر، خبرنگاران و همکاران روابط عمومی رسالتی فراتر از اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار بر عهده دارند و با روایت خدمات امدادی و بشردوستانه، بازتاب رنج و نیاز جوامع آسیب‌دیده و تبیین اصول بنیادین بشردوستانه، در شکل‌گیری و ارتقای گفتمان بشردوستی و صیانت از کرامت انسان‌ها نقش‌آفرین هستند.

معاون بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی مسئولانه درباره تحولات و بحران‌های انسانی، تصریح کرد: در شرایطی که نقض حقوق بین‌المللی بشردوستانه و نادیده گرفتن کرامت و امنیت غیرنظامیان ابعاد نگران‌کننده‌ای یافته است، اطلاع‌رسانی دقیق، مستند و مسئولانه درباره مصادیق نقض حقوق بشردوستانه و انعکاس رنج قربانیان مخاصمات، اهمیتی دوچندان دارد.

عالیشوندی خاطرنشان کرد: روایتگری مسئولانه رسانه‌ها می‌تواند در افزایش آگاهی افکار عمومی، جلب توجه جامعه بین‌المللی و تقویت مطالبه احترام به قواعد و اصول حقوق بین‌المللی بشردوستانه مؤثر باشد.وی همچنین تلاش‌های حرفه‌ای خبرنگاران و همکاران روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر در انعکاس خدمات بشردوستانه، معرفی ظرفیت‌های جمعیت در عرصه‌های ملی و بین‌المللی و تبیین مواضع و دغدغه‌های بشردوستانه را ارزشمند دانست و گفت: این تلاش‌ها سهم مهمی در تقویت اعتماد عمومی و توسعه دیپلماسی بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران دارد.

معاون بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در پایان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و رسانه، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران، عکاسان، فعالان رسانه‌ای و همکاران روابط عمومی و ارتباطات مردمی تبریک گفت و از تلاش‌های آنان در مسیر ترویج بشردوستی، صلح، همدلی و پاسداشت کرامت انسانی قدردانی کرد.

  • گروه خبری : اخبار ستادی,ویژه ها
  • کد خبر : 227204
کلمات کلیدی
راضیه زرگری
خبرنگار

راضیه زرگری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب