نجات جان ۶۰ نفر گرفتار در سیلاب شهرستان نور
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان مازندران از نجات جان 60 نفر گرفتار در سیلاب در محور بلده _ پل زنگوله واقع در شهرستان نور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ غلامعلی فخاری اشرفی، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان مازندران با اعلام این خبر گفت: در ساعت ۲۰:۲۰، شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵، گزارشی مبنی بر وقوع سیلاب و مسدود شدن محور بلده _پل زنگوله واقع در شهرستان نور، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان (EOC) استان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله دو تیم عملیاتی از هلالاحمر نور و چالوس و پایگاه امدادونجات محور کندوان به محل حادثه اعزام شدند و عملیات امدادرسانی آغاز شد.
فخاری بیان کرد: در این حادثه ۶۰ نفر تحت تأثیر سیلاب قرار گرفتند که با تلاش نجاتگران، افراد از منطقه پرخطر خارج و به مکان امن منتقل شدند.
نظر دهید