امروز پنج شنبه  ۱۸ خرداد ۱۴۰۲
در دیدار دبیرکل با مسئولین بسیج کارکنان هلال احمر مطرح شد؛

خدمت داوطلبانه نقطه مشترک هلال احمر و بسیج است

یعقوب سلیمانی در دیدار با مسئولین بسیج کارکنان هلال احمر، خدمت داوطلبانه را نقطه مشترک هلال احمر و بسیج دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دبیرکل جمعیت هلال احمر در دیدار با مسئولین بسیج کارکنان هلال احمر گفت: در آستانه سالروز آزادسازی خرمشهر قرار گرفته ایم که این یک رویداد بی نظیر در تاریخ کشور است و این شهر پس از 20 ماه با مجاهدت های رزمندگان به دامن میهن بازگشت. مجاهدت بسیجیان نیز در این عرصه کم نظیر بود. بسیجی که قریب به 44 سال از تاسیس آن با درایت امام خمینی (ره) می‌گذرد.
وی افزود: هلال احمر و بسیج وظایف مشترکی دارند که نمونه بارز آن خدمت داوطلبانه به مردم و جامعه است. در دهه‌های اخیر کشور با سختی‌های زیادی مواجه بوده است که بسیج و هلال احمر همواره با حضور در صحنه توانسته اند گره‌های زیادی از مشکلات کشور باز کنند.
این مقام مسئول در هلال احمر با اشاره به نقش جوانان در مجاهدت های سال های اخیر گفت: جوانان و نوجوانان در سال های پس از دفاع مقدس نیز در عرصه‌های مختلف در میدان حاضر بوده و در مسیر تعالی کشور گام برداشته اند. مسیر مجاهدت، ایثار و از خودگذشتی امروز در کشور باید ادامه پیدا کند. اراده ای شکل گرفته بود تا این خط مشی از بین برود اما هنوز افرادی همچون علی لندی هستند که در این مسیر با از خودگذشتگی گام برمیدارند. نوجوانی که داوطلب هلال احمر بود و به کمک مردم شتافت.
وی افزود: مصداق فداکاری و ایثار بی شک علی لندی است که باید در صلیب سرخ جهانی به عنوان الگوی ایثار مورد توجه قرار گیرد. بسیجیان نیز در ادوار مختلف چنین فداکاری‌هایی داشته و نشان داده اند که همواره در خط مقدم خدمت به مردم هستند. امروز بسیج می‌تواند با کار فرهنگی همان مسیر را ادامه داده و در عرصه‌های مختلف به مردم خدمت کند.
سلیمانی خاطرنشان کرد: امروز در شرایطی قرار گرفته ایم که ظرفیت ها برای خدمت هر چه بیشتر به مردم افزایش یافته و هلال احمر در تلاش است تا در این عرصه از ظرفیت جوانان و سربازان نیز بهره گیرد. در تعامل خوبی که با ستادکل نیروهای مسلح شکل گرفته است تا به امروز سهمیه جذب 200 سرباز نیز به هلال احمر اعطا شده و در ادامه نیز از این ظرفیت استفاده خواهیم کرد تا پویایی و نوآوری در هلال احمر تداوم یابد.

مشاهده ۲۹۵
/
۱۴۰۲/۰۳/۰۲- ۱۷:۲۵
/
تعداد بازدید:295 سه شنبه 2 خرداد 1402 - 17:25
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه