logo

پنجشنبه 08 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/11/19 - 13:06
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری مانور مهارتی احیاء قلبی-ریوی (CPR) در گلستان

مانور آموزش همگانی احیاء قلبی-ریوی (CPR)، با همکاری جمعیت هلال احمر، سازمان فرهنگی-ورزشی و آتش نشانی گرگان و با حضور مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر گلستان، قائم مقام سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری گرگان در پارک شهر این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گلستان؛ این مانور با رویکرد اجتماع محور و با همراهی شهروندان گرگانی اجرا و مراحل احیاء قلبی-ریوی مصدوم با استفاده از مانکن های آموزشی در حضور مردم و رهگذران انجام شد.


در ادامه اجرای مانور و پس از آموزش عمومی، به تک تک رهگذران علاقه مند احیاء قلبی ریوی در مصدومان آموزش داده شد.


همچنین در پایان این برنامه از تابلوی تفاهم نامه همکاری میان جمعیت هلال احمر گرگان و سازمان فرهنگی-ورزشی شهرداری مبنی بر آموزش 10 هزار نفر از شهروندان رونمایی شد.



 

  • گروه خبری : آموزش
  • کد خبر : 107495
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب