logo

جمعه 27 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/06/14 - 19:42
  • تعداد بازدید : 7
  • تعداد بازدیدکننده : 7
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر رئیس کل نیروهای مسلح از جمعیت هلال‌احمر/ برگزاری دوره آمادگی در برابر مخاطرات برای 200هزار سرباز وظیفه در سال جاری

چهارمین جلسه شورای عالی سیاستگذاری مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه با حضور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهان ارشد نظامی کشور و همچنین وزرای عضو این شورا در ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر، رئیس جمعیت هلال‌احمر در این جلسه گفت: ضریب خطر کشور ایران 8 از 10 است اما میزان آمادگی براساس شاخص ملی HDPI  9.3 از 100 است، به همین دلیل سالانه درصد قابل توجهی از درآمد ناخالص ملی، حدود 7% GDP  برای حوادث و بلایا هزینه می‌شود.


دکتر علی اصغر پیوندی افزود: حوادث طبیعی (زلزله، سیل و آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع)، حوادث جاده‌ای و آتش‌سوزی‌های ناشی از دخالت عوامل انسانی، از سایر حوادث برجسته‌تر کشور ما هستند. هر ساله 313 هزار نفر در تصادفات جاده ای در کشور مصدوم و 16 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.


وی گفت: حدود 8 تا 10 هزار میلیارد تومان سالانه هزینه پاسخگویی و جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی در کشور است و تحقیقات علمی نشان می دهد که با صرف 20 تا 25 درصد این هزینه‌ها در آموزش به ویژه آموزش همگانی آمادگی در برابر سوانح، میزان قابل توجهی از این هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند. ما با شناسايي و طبقه بندي مخاطبان، تعيين نيازمندي‌هاي هر گروه از مخاطبان، اولويت‌بندي نيازمندي‌ها، تعريف برنامه‌هاي آموزشي به ازاي هر گروه از مخاطبان، تعيين محتوي، گزينش رسانه، تهيه طرح هاي اجرائي و عملياتي، پيگيري برنامه هاي اجرائي، ارزشيابي و سنجش اثربخش می‌تواند کمک موثری به ایجاد یک جامعه آماده در برابر مخاطرات داشته باشد.


رئیس جمعیت هلال احمر افزود: تمرکز آموزشی بر گروه‌های هدف خاص مانند سربازان اولین حلقه از گروه‌های اجتماعی خاص است؛ در بسیاری از نقاط جهان نیروهای نظامی اولین گروه‌های اجتماعی هستند که در صحنه حادثه پس از مردم محلی حاضر می شوند که با آموزش این نیروها می توان نقش موثری در مدیریت هدفمند ظرفیت نیروهای مسلح (به ‌عنوان یکی از دستگاه‌های حاضر و پاسخگو در حوادث) داشت.


دکتر علی اصغر پیوندی گفت: در فاز پایلوت این طرح سال 96 حدود3 هزار نفر و در سال 97  این تعداد 10 هزار نفر از سربازان دوره کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات را گذراندند و نتایج گزارش‌های میدانی نشان می دهد که میزان رضایت شرکت کنندگان از این دوره‌ها بالا بود و بنابر گفته فرماندهان پادگان‌های مذکور سربازان این دوره‌ها یکی از بهترین دوره‌های عملی و کاربردی گذارنده خود دانسته اند.


وی افزود: در سال جاری پیش بینی شده است نزدیک به 200 هزار نفر از سربازان وظیفه و از سال آینده نیز نزدیک به 400 هزار نفر مورد آموزش قرار خواهند گرفت. در فازهای بعدی جمعیت هلال‌احمر با اجرای دوره های آموزش تخصصی برای تربیت مربی از بین کارکنان وظیفه و پایور، برگزاری دوره‌های مدیریت سوانح ویژه نیروهای مسلح و آموزش کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات به خانواده نیروهای مسلح در ایجاد جامعه آماده گام‌های موثری را بردارد.


در ابتدای این جلسه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه‌های عضو این شورا نسبت به تشریح اهداف و برنامه‌های این شورا درسال جاری مطالبی را ارائه کردند.


 درپایان جلسه نیز رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اهداء لوح از خدمات جمعیت هلال‌احمر در مورد ارائه آموزش‌های مهارتی به کارکنان وظیفه تقدیر کرد.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 51824
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب