logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1397/10/30 - 11:29
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

حل مشکلات امدادگران و نجاتگران از اولویت‌های جمعیت هلال احمر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه در زمان مدیریت دکتر پیوندی، نگاه ویژه‌ای به حوزه امداد و نجات و به خصوص حضور امدادگران و نجاتگران داوطلب شده است، گفت: درجه‌بندی امدادگران و نجاتگران، تیم‌بندی و تجهیز وسایل انفرادی و تیمی به صورت دوره‌ای، ارائه آموزش‌های تخصصی به صورت مستمر و ... از عمده فعالیت‌هایی که به دستور رئیس جمعیت، به منظور ارتقاء سطح عملیاتی داوطلبان انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مرتضی سلیمی با حضور در تبریز از آیدین سقایی و محمد سیفی، ۲ تن از نجاتگرانی که در انجام ماموریت مصدوم شده بودند، عیادت کرد.


رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در جمع امدادگران و نجاتگران با بیان اینکه پایه و اساس جمعیت هلال احمر مبتنی بر فعالیت‌های داوطلبانه است، گفت: با استفاده از ظرفیت امداگران داوطلب، توانسته‌ایم در بسیاری از فعالیت‌های بشردوستانه ملی و بین‌المللی نقش ارزنده ای داشته باشیم.


وی ادامه داد: نظر رئیس جمعیت هلال احمر نسبت به این گنجینه عظیم نیروی داوطلب همواره متفاوت بوده و حل مشکلات امدادگران و نجاتگران زحمتکش این جمعیت از اولویت‌های وی است.


سلیمی با اشاره به مشکلات اقتصادی موجود در جمعیت هلال احمر، تاکید کرد: برای برخی فعالیت‌های داوطلبانه هزینه‌ای به عنوان حق ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده است و به منظور تامین بخشی از خدمات، با توجه به ظرفیت منابع نیز سالانه در افزایش حق ایاب و ذهاب گام های بلندی برداشته شده است و در یکسال گذشته به دستور رئیس جمعیت هلال احمر، در 2 نوبت، اقدام به افزایش 15 درصدی حق ایاب و ذهاب شده است.


وی با تاکید بر اینکه در زمان مدیریت دکتر پیوندی، نگاه ویژه‌ای به حوزه امداد و نجات و به خصوص حضور امدادگران و نجاتگران داوطلب شده است، گفت: درجه‌بندی امدادگران و نجاتگران، تیم‌بندی و تجهیز وسایل انفرادی و تیمی به صورت دوره‌ای، ارائه آموزش‌های تخصصی به صورت مستمر، ایجاد باشگاه امدادگران و نجاتگران، تاسیس مراکز سلامت و بیمه حوادث از عمده فعالیت‌هایی که به دستور رئیس جمعیت، به منظور ارتقاء سطح عملیاتی داوطلبان جمعیت هلال احمر انجام شده است.


رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر تابع قوانین اداری و استخدامی کشور است ولی در طول سال‌های اخیر بیشترین تمرکز این جمعیت در تامین نیروهای موظفی از نیروهای داوطلب امدادگر و نجاتگر بوده است، یادآور شد: حدود 800 امدادگر پس از گذراندن آزمون استخدامی، جذب جمعیت هلال احمر شده و این در حالی ا‌ست که جمعیت مجبور به حذف مشکل عدم تطبیق رشته تحصیلی و درجات ایثار بوده است و به جرات می‌توان گفت که در مقوله استخدام یکی از فعال‌ترین دستگاه‌های کشور با بیشترین جذب از میان امدادگران و نجاتگران بوده است.

  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 48975
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب