logo

جمعه 27 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/06/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 8
  • تعداد بازدیدکننده : 8
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار دکتر پیوندی با نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی/ مردم با هلال‌احمر در اجرای نذر آب همراه شوند

رئیس جمعیت هلال احمر در سفر به خراسان جنوبی با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گزارشی از فعالیت‌ها  و برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر در استان خراسان جنوبی و همچنین اجرای طرح نذر آب 2 در شهرستان نهبندان ارائه کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر علی‌اصغر پیوندی در سفر به استان خراسان جنوبی روز گذشته (سه‌شنبه) با آیت‌الله عبادی، امام جمعه بیرجند و نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد.


رئیس جمعیت هلال‌احمر در این دیدار که محمد نصیری، رئیس سازمان داوطلبان و شهریاری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان حضور داشتند، گفت: هلال‌احمر سازمانی امدادی، اجتماعی و فرهنگی است و وظایف بسیاری بر اساس اسناد بالادستی بر عهده دارد و ما هم افتخار داریم که خدمتگزار مردم باشیم.


وی با اشاره به وسعت استان خراسان جنوبی گفت: این استان محدودیت‌های شدیدی دارد که همه باید برای رفع آن دست به دست هم دهیم تا این مشکلات کمتر شود. همچنین خطرات ویژه‌ای استان را تهدید می‌کند و از همین رو نگاه ویژه‌ای به آن داریم. با توجه به این مسائل مقرر شد که بازدید میدانی داشته و از نزدیک این مشکلات را بررسی و با تعامل دستگاه‌های دیگر مشکلات را کمتر کنیم.


دکتر پیوندی افزود: حوادث ترافیکی و تلفات جاده‌ای از جمله مشکلات اساسی استان خراسان جنوبی و در کنار آن سیل و خشکسالی دو مشکل عمده استان است. زلزله های متعددی که در سالهای گذشته رخ داده، موضوع دیگری است و تمام اینها می‌طلبد تا توجه ویژه‌ای به استان شود.


وی افزود: جمعیت هلال‌احمر تلاش می‌کند با اعتبارات و توانمندی‌هایی که دارد در کنار مردم باشد. در بیرجند پروژه‌های بزرگی در حال اجراست که به دلایل مختلف روند ساخت آنها طولانی شده و با پیگیری‌ها، این پروژه‌ها به زودی به اتمام می‌رسد.


رئیس جمعیت هلال‌احمر با توضیح در مورد اجرای طرح نذر آب در سال گذشته در استان سیستان و بلوچستان و آغاز اجرای آن در بخش‌هایی از خراسان جنوبی، گفت: با اجرای این طرح در کنار مردم متاثر از خشکسالی هستیم و در سه زمینه ارائه خدمات معیشتی، بهداشتی و کمک به تامین آب شرب سالم به مردم خدمت‌رسانی می‌کنیم. هر چند که این کار، فعالیتی مقطعی است، اما به هر حال باید کنار مردم باشیم تا در ادامه بتوان کارهای میان مدت و بلند مدت انجام داد.


وی به اجرای طرح نذر آب 2 با گستره بیشتر نسبت به سال گذشته در استان‌های هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی اشاره کرد و با ابراز امیدواری نسبت به همراهی مردم با این طرح، به همراهی مردم در سیل اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه شرایط اقتصادی چندان مناسب نیست، اما مردم در جریان سیل 220 میلیارد تومان کمک نقدی و 160 میلیارد تومان کمک غیرنقدی کردند و این گوشه‌ای از نیکوکاری و بشردوستی مردم است که در نقاط مختلف کشور دیده می‌شود. پس از لطف خدا، پشتوانه هلال‌احمر مردم هستند و اگر مردم را از این نهاد مردمی بگیرند، چیزی نخواهیم داشت.


دکتر پیوندی همچنین گفت: هلال‌احمر در زمینه رسیدگی به مشکلات مردم، مطالبه‌گری را هم مدنظر دارد و به نهادهایی که وظایفی دارند، گوشزد می‌کنیم که بیشتر به فکر مردم باشند. هر چند آنها هم تلاش‌های زیادی می کنند.


در این دیدار آیت الله عبادی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی هم گفت: هلال‌احمر دوست خوب مردم است و این شغل، شغل مقدسی است. مردم به شما اعتماد می‌کنند و شما باید قدر این اعتماد را بدانید. خراسان جنوبی، استانی پهناور است، اما به دلایل مختلف عقب‌ماندگی‌هایی دارد. بخشی از این موضوع مربوط به مسئولان و کارهای زیرساختی است که باید انجام می‌شد.


وی گفت: افزایش آگاهی به خصوص در زمینه حوادث ترافیکی در استان نیز اهمیت دارد. این آگاهی باید داده شود که اگر قرار است فردی در جاده‌های استان تردد کند، بداند که قرار است با چه شرایطی این کار را انجام دهد و به قوانین توجه داشته باشد .


وی از سفر رئیس جمعیت هلال‌احمر به این استان تشکر و اظهار امیدواری کرد: این سفر برای مردم خراسان جنوبی پرخیر و برکت باشد.



  • گروه خبری : اخبار ستادی
  • کد خبر : 51841
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب