اعزام محمولههای امدادی به کانون زلزله
براساس گزارشهای دریافتی از مسئولین خانه های هلال در شهرستان دنا، شهر سی سخت و روستاهای اطراف تا این لحظه گزارشی مبنی بر وجود تلفات انسانی اعلام نشده است و محموله های امدادی از جمله چادر درحال ارسال به شهر سی سخت هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر کریم همتی رئیس جمعیت هلالاحمر در خصوص میزان خسارت جانی در کانون زلزله گفت: براساس گزارشهای دریافتی از مسئولین خانه های هلال در شهرستان دنا، شهر سی سخت و روستاهای اطراف تا این لحظه گزارشی مبنی بر وجود تلفات انسانی اعلام نشده است.
همتی در خصوص درمان مصدومین تصریح کرد: بیشتر مصدومین سرپایی درمان و چندین نفر هم برای ادامه درمان به بیمارستان یاسوج اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص ارسال محموله های امدادی به کانون زلزله گفت: محموله های امدادی از جمله چادر و دیگر اقلام امدادی درحال ارسال به شهر سی سخت هستند.