logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/02/09 - 13:29
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش ۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز درقالب طرح همتا در هلال‌احمر البرز

مدیر عامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: درقالب طرح همتا در مدارس ابتدایی این استان تاکنون ۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز آموزش‌های لازم را در زمینه امدادرسانی فرا گرفتند.

به گزارش روابط عمومی هلال احمر استان البرز؛ محمدباقر خلفی افزود: دراجرای این طرح دانش آموزان مقطع ابتدایی آموزش‌های کمک‌های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات فراگرفتند.


وی خاطرنشان کرد: طی برنامه ریزی انجام شده سهمیه استان البرز در اجرای طرح همتا ۵۰ هزار نفر است که تا پایان سال جاری باید انجام شود.


خلفی گفت: در طرح همتا دانش آموزان مقطع ابتدایی توسط مربیان آموزشی کمک‌های اولیه، بر اساس توافق بین جمعیت هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش با هدف شبکه سازی آموزش همگانی دانش آموزان براساس الگوی آموزش همتایان و ارتفاع سطح آمادگی در برابر مخاطرات به ویژه مخاطرات شایع و ارتقا سطح آمادگی محلی در برابر مخاطرات با ایجاد تیم‌های مدرسه محور آموزش می‌بینند.


مدیر عامل جمعیت هلال احمر البرز بیان کرد: آموزش‌های اجتماع محور و مبتنی بر نیاز محلی که با سن، شغل و تحصیلات و موقعیت کاری و شغلی و جغرافیایی آحاد مردم در قالب طرح‌های مختلف انجام می‌شود به آگاه سازی بیشتر اقشار مختلف با مخاطرات و اقدام صحیح جهت کاهش آثار ناشی از سوانح کمک می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 127226
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب