اجرای طرح ارمغان مهر در میانه و اسکو/ توزیع لوازم تحریر میان 500 دانش آموز نیازمند در میانه
طرح ارمغان مهر با شعار حمایت از کالای ایرانی در شهرستانهای اسکو و میانه اجرا شد.
طرح ارمغان مهر با شعار حمایت از کالای ایرانی در شهرستانهای اسکو و میانه اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، با تصمیم خیرین جمعیت هلال احمرشهرهای میانه و اسکو، امسال اقلام مورد نیاز طرح ارمغان مهر، جهت حمایت از تولیدات داخلی از محصولات ایرانی تهیه و با هدف کمک به کودکان مناطق دورافتاده و محروم مراحل توزیع آن در میان دانش آموزان آغاز شد.
در این طرح در شهرستان میانه، لوازم التحریر و کیف برای 500 دانش آموز نیازمند در نظر گرفته شده است که ارزش ریالی آن بالغ بر یکصد میلیون ریال بر آورد می شود که تمام هزینه های آن توسط خیرین تهیه و ادامه خواهد داشت.
همچنین در طرح ارمغان مهر هلال احمر اسکو که تا پایان مهر ماه تداوم خواهد داشت 150 بسته حاوی کیف، دفتر، خودکار، مداد، مداد رنگی، مداد تراش، پاکن، جامدادی به ارزش هر بسته 750 هزار ریال در بین دانش آموزان جامعه هدف توزیع خواهد شد.