logo

یکشنبه 12 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/10/12 - 23:28
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

احتمال بارش شدید تگرگ در بندرعباس/ مردم خودروها را در فضای مسقف پارک کنند

معاون هواشناسی هرمزگان از احتمال بارش تگرگ در نیمه‌شب و ساعت 3 بامداد خبر داد و به مردم این شهر هشدار داد برای جلوگیری از خسارت خودروهای خود را در فضای مسقف پارک کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر به نقل از خبرگزاری فارس، کیانوش عارفی معاون فنی هواشناسی هرمزگان گفت: اوج بارش‌ها از غرب هرمزگان عبور کرده و طی امشب تا فردا صبح اوج اثر سامانه را در غرب استان شاهد هستیم و طی فردا بارش‌ها در غرب استان به تدریج پایان می‌یابد.

وی افزود: در مرکز و بندرعباس نیز طی ساعت ۲۴ امشب و ۳ بامداد پیش بینی دو بارش شدید را داریم که احتمالا با تگرگ همراه خواهد بود و مردم خودروهایشان را در جای مناسب پارک کنند تا آسیبی به آن وارد نشود.

معاون هواشناسی هرمزگان با بیان این که بارش‌ها طی فردا از مرکز نیز کاسته و تمرکز بارش‌ها در شرق استان خواهد بود، خاطرنشان کرد: فردا شب (پایان دوشنبه شب) عملا سامانه از شرق استان به تدریج خارج می‌شود.

عارفی هشدار داد: طی فردا اوج بارش‌های سامانه را در میناب، رودان و سیریک و بشاگرد خواهیم داشت و سپس جاسک را نیز فرا خواهد گرفت و بارش‌ها در جاسک تا فردا شب به تدریج پایان می‌یابد و سامانه از استان خارج خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 90288
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب