logo

چهارشنبه 01 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/07/20 - 08:48
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه آموزش‌های امدادی به ۸ هزار نفر توسط هلال‌احمر گلستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: در ۶ ماهه نخست امسال حدود ۸ هزار نفر از دوره‌های آموزش همگانی، عمومی و تخصصی هلال احمر استان بهره مند شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ گلستان؛ قاسم غریب آبادی گفت: حدود ۸ هزار فراگیر در دوره‌های آموزشی هلال احمر شرکت کردند. این دوره‌های آموزشی در بخش همگانی شامل دوره‌های کمک های اولیه، مهارت های داوطلبی، آمادگی در برابر مخاطرات، کمک‌های اولیه مبتنی بر نیاز جوامع محلی بوده است.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به رسالت هلال احمر در توانمند سازی مردم و افزایش تاب آوری جامعه در مواجه با حوادث افزود: آموزش نیروهای مردمی در روستاها و محلات به ویژه مناطقی که دور از دسترس هستند در سرعت امدادرسانی به حادثه دیدگان موثر خواهد بود. از این رو بخشی از آموزش ها از طریق آموزش به اعضای خانه‌های هلال در روستاها و محلات شهری انجام شده است.


وی خاطر نشان کرد: به منظور ارتقای سطح دانش و آمادگی کارکنان وظیفه، آموزش نیروهای مسلح و سربازان در ۶ ماه گذشته مد نظر بوده است که بیش از ۱۰۰۰ نفر آموزش های کمک‌های اولیه و رویارویی با مخاطرات را فرا گرفتند.


به گفته غریب آبادی تامین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های امدادونجات و توانمندسازی نیروها برای رویارویی با حوادث احتمالی از طریق آموزش های عمومی و تخصصی صورت می‌گیرد که در ۶ ماهه نخست سال ۳۰۰ نفر تحت این آموزش ها قرار گرفتند.


وی توضیح داد: با ورود شبکه‌های مجازی به زندگی افراد جامعه و بالطبع تغییر بخشی از شیوه‌های آموزشی، قسمتی از آموزش های کمک‌های اولیه و امدادی از طریق سایت آموزش همگانی هلال احمر به آدرس khadem.ir انجام می‌شود که فراگیران پس از شرکت در دوره‌های مجازی و اخذ گواهینامه در کوتاهترین زمان، می‌توانند برای شرکت در دوره‌های عملی و کارگاهی به شعب جمعیت هلال احمر در شهرستان‌ها مراجعه کنند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 142802
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب