logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/02/23 - 19:26
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ارائه خدمات بهداشتی درمانی هلال‌احمر به ۱۱۶۴ نفر در مناطق کم برخوردار زنجان

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: در قالب کاروان سلامت به یک هزار و ۱۶۴ نفر از اهالی روستای ذاکر به ارزش بیش از سه میلیارد ریال خدمات درمانی، معیشتی، آموزشی و فرهنگی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان؛ حکمت الله‌هاشمی‌با اعلام این خبر افزود: همزمان با هفته هلال احمر و با هدف ارتقای سلامت عموم مردم به ویژه در مناطق کم برخوردار کاروان سلامت متشکل از فوق تخصص طب اورژانس، متخصص زنان و زایمان، دندانپزشک، متخصص اطفال و کودکان، عفونت داخلی، داروساز و پزشک عمومی‌برای یک هزار و ۱۶۴ نفر از اهالی روستای ذاکر خدمات ارائه دادند.


وی اظهارکرد: علاوه بر تیم پزشکان تیمی از کارشناسان شامل مامایی، ارتز و پروتز، بینایی سنجی و خدمات پرستاری، انجام تست قند و فشار خون را به مراجعان ارائه شد.


سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: ۱۰۰ بسته بهداشتی مورد نیاز برای کودکان و بانوان نیز در روستای ذاکرتوزیع شد.


هاشمی  از ارائه آموزش های هلال احمر در روستای ذاکر خبرداد و افزود: این آموزش ها نیز برای ۱۵۵ نفر از علاقه‌مندان ارائه شد.


وی ادامه داد: یک تیم سحر(سفیران حمایت های روانی) نیز در این روستا نسبت به ایجاد فضایی شاد و مفرح و انجام بازی‌های آزاد و ساختارمند برای کودکان فعالیت های فرهنگی ارائه داند.


سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: به ۱۲۸ نفر از دانش آموزان روستای ذاکر نیز هدایای فرهنگی اهدا شد.
هاشمی خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده ۲ شهید جهادگر و سرباز وظیفه روستای ذاکر از دیگر برنامه‌های انجام شده درقالب طرح نیابت بود.



گفتنی است؛ معاون جذب و سازماندهی داوطلبان سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان، روابط عمومی سازمان داوطلبان، معاونین هلال احمر استان، امام جماعت، معاون بخشدار ودهیار روستای ذاکر نیز در اجرای این طرح حضور داشتند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 128478
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب