logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/08/26 - 09:43
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

استاندار خراسان جنوبی: برای ارتقای موقعیت هلال‌احمر تلاش می‌کنیم

استاندار خراسان جنوبی گفت: جمعیت هلال احمر، فرصت و موقعیت خوبی برای خدمت به خلق است و با توجه به اهمیت موضوع برای ارتقای موقعیت هلال احمر استان تلاش می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، حمید ملانوری در دیدار مدیرعامل و معاونان جمعیت هلال احمر استان افزود: هلال احمر، سازمانی مردم نهاد و بین‌المللی است که وابستگی به هیچ بخش و حوزه‌ای ندارد و صرفا در زمینه خدمت به مردم اقدام می‌کند.

وی با اشاره به حوزه فعالیتی هلال احمر افزود: کار داوطلبان هلال احمر زمانی آغاز می‌شود که حادثه، آسیب، آلام و دردی بر جامعه وارد می‌شود لذا کار این مجموعه، کار در شرایط سخت است.

استاندار خراسان جنوبی به اقلیم و وضعیت جغرافیایی استان اشاره کرد و گفت: خراسان جنوبی مثل استان‌های همجوارش کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان، گرفتار انواع حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی است.

وی افزود: جاده‌های طولانی در کویر، طوفان، سیل و زلزله پیامدهای قابل تأمل را برای این استان‌ها رقم زده‌اند و وسعت و پهناوری خراسان جنوبی به همان اندازه که فرصت و قابلیت دارد، تهدید نیز به همراه دارد.

ملانوری ضمن تبریک به داوطلبان جمعیت هلال احمر به جهت توفیق خدمت در این حوزه از تلاش‌های انجام شده در راستای رفع مشکلات مردم در حوادث استان تقدیر کرد.

وی به موضوع وقفیات در زمینه هلال احمر در استان نیز اشاره کرد و گفت: وقف ظرفیت بسیار بزرگی است که می‌تواند درآمدهایی پایدار را برای هلال احمر ایجاد کند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: می‌توان با ایجاد انگیزه و ترغیب واقفان، نیت موقوفه‌ها را به این سمت سوق داد.

مدیرعامل و معاونان جمعیت هلال احمر استان خراسان جنوبی نیز در این دیدار به تشریح حوزه اختیارات و وظایف این مجموعه پرداختند و از اقداماتی گفتند که برای آمادگی در برابر بحران‌ها انجام داده‌اند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 65632
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب