logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/02/18 - 08:48
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش بودجه سازمان داوطلبان جهت تامین هزینه های درمانی نیازمندان

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، از افزایش ۳۰۰ میلیاردی بودجه این سازمان برای تامین هزینه های دارویی و درمانی نیازمندان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر به نقل از خبرگزاری مهر؛ محمد نصیری در خصوص افزایش ردیف اعتباری تأمین هزینه‌های دارویی و درمان نیازمندان گفت: خوشبختانه امسال با کمک مجلس ردیف اعتباری مربوط به تأمین هزینه‌های درمانی نیازمندان در سازمان داوطلبان، ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی در این خصوص توضیح داد: سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر همواره بخشی از اعتبار خود را برای تأمین داروهای افراد نیازمند اختصاص می‌دهد که خوشبختانه امسال و در بودجه سال ۱۴۰۰ این اعتبار به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

نصیری تصریح کرد: این اعتبار سال گذشته مبلغ ۱۲ میلیارد تومان بود اما خوشبختانه در سال جاری به مبلغ ۳۱۲ میلیارد تومان رسیده است.

وی در خصوص هزینه کرد تأمین کمک دارویی و درمانی به افراد نیازمند در سال گذشته عنوان کرد: سازمان داوطلبان در سال گذشته مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای خدمات مددکاری و کمک به هزینه‌های دارویی نیازمندان هزینه کرده است.

نصیری تصریح کرد: امیدواریم با تخصیص این بودجه بتوانیم خدمات خود را در حوزه درمان، توانبخشی، دارویی و همچنین نیازهای خاص در حوزه مددکاری افزایش دهیم.

وی عنوان کرد: متقاضیان و افراد نیازمند به استفاده از این کمک دارویی، می‌توانند با مراجعه به سازمان داوطلبان تقاضای خود را مطرح و از این خدمات استفاده کنند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 76598
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب