logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/11/01 - 13:33
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش چشم‌گیر تهدیدات انسان‌ساخت و نوین در حوزه پدافند غیرعامل نسبت به بحران‌های طبیعی/ بررسی نقش جمعیت هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل

نقش جمعیت هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل، در نشستی با حضور معاونین سازمان پدافند غیرعامل کشور و کارشناسان تخصصی قرارگاه‌های شیمیایی و پرتوی این سازمان و نمایندگان سازمان ها و معاونت‌های جمعیت هلال‌احمر بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ صبح امروز، دوشنبه، اول بهمن ماه، نشست هم‌اندیشی بررسی نقش جمعیت هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل با حضور مدیران سازمان پدافند غیرعامل و کارشناسان تخصصی قرارگاه‌های شیمیایی و پرتوی این سازمان و نمایندگان سازمان امداد و نجات و معاونت‌های آموزش، بهداشت و درمان، حراست، روابط عمومی و مدیرکل پدافند غیرعامل جمعیت هلال‌احمر، در مرکز هوشمند رصد اطلاعات و داده‌کاوی (رصدخانه هلال) برگزار شد.


مرتضی مرادی‌پور، مدیرکل پدافند غیرعامل جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اهمیت تبیین نقش جمعیت هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل، گفت: باید توجه داشت که مدیریت بحران، علم جدید و نوینی است و یافته‌ها و درس‌آموخته‌های جدیدی هم دارد؛ حال این که پدافند غیرعامل با توجه به تهدیداتی که وجود دارد، حتی جدیدتر از علم مدیریت بحران است و افزایش چشم‌گیری در تهدیدات انسان‌ساخت و نوین در حوزه پدافند غیرعامل نسبت به بحران‌های طبیعی وجود دارد؛ بنابراین اهمیت توجه به پدافند غیرعامل بیشتر احساس می‌شود.


وی ادامه داد: در این راستا، با توجه به نقش جمعیت هلال‌احمر در شرایط اضطراری و بروز تهدیدات‌ و همچنین با توجه به ظرفیت‌ها و زیرساخت هایی که در جمعیت موجود است، مسئولیت‌هایی برای هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل و در نظام‌های عملیاتی مختلف از جمله پرتوی، شیمیایی، مردم‌محور و سایر نظام‌ها، قابل تعریف است.


مرادی‌پور با بیان اهمیت تعریف دقیق نقش جمعیت هلال‌احمر در حوزه پدافند غیرعامل، افزود: با توجه به دستور رئیس جمعیت هلال‌احمر درباره تبیین نقش هلال‌احمر، باید نگاه کارشناسی و تخصصی برای شکل‌گیری یک نظام عملیاتی در حوزه پدافند غیرعامل تعریف شود تا بتوان، براساس یک نظام عملیاتی، اقدام به برنامه‌ریزی، آموزش، تمرین و تجهیز در این حوزه انجام داد؛ تا در صورت نیاز، جمعیت آمادگی شرکت در مخاطرات و تهدیدات در حوزه پدافند غیرعامل را داشته باشد.


گفتنی است، بررسی قوانین بالادستی در حوزه بحران و پدافند غیرعامل، اقدامات ضروری و لازم‌الاجرا، آموزش های مورد نیاز، تجهیزات تخصصی و ضروری و رویکردهای بین‌المللی در این جلسه مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 167483
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب