امدادرسانی به بیش از 9 هزار و 970 نفر سیل زده در ریگان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از امدادرسانی به بیش از 9 هزار و 970 نفر آسیب دیده از سیل در شهرستان ریگان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح گفت: نیروهای امدادی هلال احمر در طی 17 روز، به بیش از 9 هزار و 970 نفر آسیب دیده از سیل در شهرستان ریگان امدادرسانی کردند.
وی با اشاره به حضور امدادگران شهرستان های ریگان، بم، فهرج و نرماشیر در امدادرسانی به سیل زدگان افزود: در پنجمین کاروان نیکوکاری با همت خیرین داوطلب هلال احمر به سیل زدگان مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در شهرستان ریگان، 10 تُن اقلام غذایی و بهداشتی توزیع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به توزیع اقلام امدادی و اهدایی به آسیب دیدگان از سیل در شهرستان ریگان گفت: تا کنون 34 تُن اقلام امدادی، غذایی و بهداشتی به ارزش ریالی 410 میلیون تومان توزیع شده است.