logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/05 - 11:46
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امدادرسانی به ۲۲۲ حادثه دیده در سیلاب خراسان جنوبی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امدادرسانی به ۲۲۲ حادثه دیده از سیلاب در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمد رحیم شهریاری با اشاره به بارندگی های ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: طی این بازندگی ها به ۲۲۲ حادثه دیده در هشت شهرستان خدمات ارائه شده است.
 
وی گفت: از این تعداد ۸۱ نفر در شهرستان زیرکوه، ۵۱ نفر درمیان، ۳۳ نفر نهبندان، ۲۲ نفر سرایان و ۱۳ نفر در شهرستان طبس از خدمات امدادی هلال احمر بهره مند شده اند.
 
شهریاری با بیان اینکه همچنین ۱۲ نفر در سربیشه، ۹ نفر خوسف و یک نفر بیرجند از خدمات امدادی هلال بهره مند شده اند.
 
وی با بیان اینکه ۷۴ نیروی امدادی در قالب ۲۹ تیم عملیاتی در این امدادرسانی ها حضور داشته اند،افزود: این خدمات با به کارگیری ۲۵ خودروی امدادی به حادثه دیدگان ارائه شده است.
 
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به گزارش هواشناسی مبنی بر ادامه بارش ها بیان کرد: از شهروندان خواستاریم در راستای جلوگیری از حوادث احتمالی، از مسافرت های غیر ضرور خودداری کنند.
 
وی افزود: همچنین از رانندگان خواستاریم باتوجه به سرد بودن هوا، تجهیزات زمستانی را همراه داشته باشند.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 54691
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب