logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/11/05 - 23:50
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

امدادرسانی به ۲ بیمار دیالیزی گرفتار در برف و کولاک

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان‌های سرعین و خلخال به ۲ نفر بیمار دیالیزی امدادرسانی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ اردبیل؛ قویدل گفت: طی تماس تلفنی مرکز اورژانس با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری معاونت امداد و نجات استان مبنی بر انسداد مسیر در شهرستان‌های سرعین (روستای ویلادره) و خلخال (روستای لنبر) به دلیل بارش برف و کولاک، نجاتگران جمعیت هلال احمر این شهرستان‌ها بلافاصله به محل اعزام شدند.


قویدل افزود: در این عملیات که در پشتیبانی از عوامل اورژانس انجام گرفت نجاتگران این جمعیت به دلیل وضعیت نامساعد مسیر این روستاها، ۲ نفر بیمار دیالیزی را با حضور تکنسین اورژانس جهت تکمیل مراحل درمانی به بیمارستان انتقال دادند.


قویدل ادامه داد: در این عملیات ۲ تیم متشکل از ۷ نفر نجاتگر با ۲ دستگاه خودروی امدادی به یاری این افراد شتافتند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 148452
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب