logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/07/03 - 13:12
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امدادرسانی جمعیت هلال احمر فارس به بیش از 2 هزار حادثه دیده در شش ماه نخست سال 1400

مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس از امدادرسانی امدادگران این جمعیت به 2 هزار و 518 حادثه دیده در شش ماه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ حسین درویشی به تشریح جزئیات عملیات های امداد و نجات و خدمات ارائه شده این جمعیت به حوادث مختلف در سطح استان از اول فروردین ماه تا 31 شهریور ماه 1400 پرداخت.

درویشی با اشاره به اینکه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر فارس در این بازه زمانی به 733 حادثه به وقوع پیوسته امدادرسانی کردند، گفت: 50 مورد از حوادث یاد شده مربوط به آتش سوزی جنگل و مراتع، 416 مورد جاده ای، 7 مورد دریایی – ساحلی، 6 مورد زلزله، 19 مورد سیل و آبگرفتگی، 50 مورد شهری، 8 مورد صنعتی و کارگاهی، 121 مورد کوهستان، 1 مورد هوایی، 2 مورد مناسبتی و 53 مورد خدمات حضوری بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت 2518 تن حادثه دیده اند، تصریح کرد: از این میان 132 تن در آتش سوزی جنگل و مراتع، یک هزار و 207 تن در حوادث جاده، 9 تن در حوادث دریایی – ساحلی، 810 تن در سیل و آب گرفتگی، 198 تن در حادثه کوهستان، 12 تن در حادثه صنعتی و کارگاهی، 59 نفر از خدمات حضوری و 91 نفر هم در حوادث شهری از خدمات جمعیت هلال احمر فارس بهره مند شدند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس افزود: در مجموع این حوادث 214 تن به مراکز درمانی منتقل و مابقی نیز به صورت سرپایی درمان شدند.

درویشی در پایان گفت: 837 تیم عملیاتی برای امدادرسانی به این حوادث اعزام و 2987 نفر نیروی عملیاتی و 475 دستگاه آمبولانس در همین راستا به کارگیری شدند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 84824
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب