امدادرسانی هلالاحمر خراسان شمالی به ۴۵۰ نفر گرفتار در برف و کولاک
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی از امدادرسانی نجاتگران این جمعیت به بیش از ۴۵۰ نفر از هم استانیها و مسافرین گرفتار در برف و کولاک شب گذشته خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ ابوالفضل محبان با اشاره به بارش برف، کولاک و انسداد برخی محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: از آغاز بارش برف در استان عملیات امدادرسانی آغاز و تاکنون، نجاتگران هلالاحمر استان در مجموع ۳ شهرستان بجنورد،اسفراین و فاروج به بیش از ۴۵۰ نفر از افراد گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.
وی افزود: در این مدت، ۲۹ تیم عملیاتی جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی در محورهای مختلف استان بهکارگیری شدند که طی این عملیاتها بیش از ۱۳۶ دستگاه خودرو رهاسازی شد.
وی هم چنین اعلام کرد ۴۴ نفر از مسافرین گرفتار در برف و کولاک توسط تیم های امدادونجات جمعیت هلال احمر اسکان اضطراری داده شده و اقلام اضطراری شامل پتو ،تغذیه اضطراری بین آنها توزیع شد.
وی در پایان با اشاره به پاسخگویی شماره ۱۱۲ در طول شبانه روز تأکید کرد: تمامی تیمهای عملیاتی جمعیت هلالاحمر خراسان شمالی تا پایداری کامل شرایط جوی، در حالت آمادهباش قرار دارند.