امدادرسانی هلال احمر مازندران به 1600حادثه در نیمه نخست سال جاری
سرپرست جمعیت هلال احمر مازندران گفت: امدادگران و نجاتگران این جمعیت در نیمه نخست سال جاری با انجام هزارو 619 عملیات امدادی،به بیش از سه هزار و 976 مصدوم و متاثرین از سوانح مختلف خدمات لازم را ارائه کردند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر مازندران، غلامعلی فخاری افزود: ارائه خدمات امدادی به 699حادثه جاده ای،206حادثه شهری،45حادثه دریایی،128حادثه کوهستان،12حادثه سیل و آبگرفتگی،4حادثه برف و کولاک،6حادثه آتش سوزی جنگل و مراتع،23حادثه صنعتی و کارگاهی ،5 حادثه رانش زمین و همچنین ارائه خدمات موردنیاز به 477نفر از مراجعین به پایگاههای امدادونجات و پوشش امدادی 2 برنامه مناسبتی از مهمترین خدمات هلال احمرمازندران در نیمه نخست سال جاری بوده است.
به گفته دکترفخاری در همین راستا 23هزارنفر نیز بصورت سرپایی خدمات مورد نیاز خود را از عوامل امدادونجات هلال احمر استان دریافت و 900 نفر از مصدومان حوادث مختلف نیز به مراکزدرمانی منتقل شدند. به گفته وی 28نفر نیز از خدمات اسکان اضطراری این جمعیت بهره مند شدند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر استان در زمینه انجام عملیات امداد و نجات و نیز پاسخگویی به فوریت های امدادی شهروندان ،در شمار استانهای برتر کشور قراردارد.