logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/10/29 - 10:15
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان

تفاهم نامه همکاری مشترک درقالب اجرای طرح ملی یاس (یاران آسیب ستیز) میان جمعیت هلال احمر خوزستان و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان امضا شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان؛در مراسم انعقاد تفاهم نامه طرح ملی «یاس» که با حضور جمال شیبه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان برگزار شد، علی خدادادی گفت: این طرح با رویکرد توانمندسازی جوانان تحت پوشش کمیته امداد، عضو شدن این گروه در سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و آموزش این گروه در تمامی کانون‌های امور جوانان استان اجرا می شود.
 
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان در تشریح جزئیات اجرای طرح ملی «یاس» در این استان با اشاره به ضرورت توانمندسازی جامعه به ویژه در ابعاد فرهنگی، روان‌شناختی و اجتماعی اظهار کرد: توسعه و گسترش فعالیت های انسان دوستانه و امدادی به خصوص در مناطق کمتر برخوردار، عضویت داوطلبان افتخاری، سازماندهی و آموزش جامعه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی از دیگر اهداف این طرح است.
 
خدادادی افزود: آموزش و سازماندهی دختران بالای 30 سال در خانه‌های هلال سراسر استان با توجه به محل سکونت مددجویان معرفی شده، آموزش و سازماندهی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در تمامی کانون‌های امور جوانان استان، برگزاری دوره‌های آموزشی و صدور گواهینامه‌های آموزشی جهت شرکت‌کنندگان در دوره‌های جمعیت از جمله برنامه های جمعیت هلال احمر است.
 
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خوزستان نیز در این مراسم، از هم‌افزایی ظرفیت‌ها و منابع جهت بسط خدمت‌رسانی، گفتمان‌سازی خیر و احسان، محرومیت‌زدایی، ارتقای عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی میان مخاطبان و در نهایت توانمندسازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه‌های اجتماعی و مشارکت در فعالیت‌های جمعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک‌های اولیه و همچنین آشنایی با حوادث و سوانح، ارتقای سطح دانش و مهارت مخاطبان در خصوص امداد و کمک‌های اولیه ، آشنایی با حوادث و سوانح و نحوه مقابله با آنها و ترویج فرهنگ خودامدادی و دیگرامدادی در قالب این طرح توضیحاتی بیان کرد.
 
وی با اشاره به زمینه‌های همکاری کمیته امداد و هلال احمر در این تفاهم‌نامه گفت: این همکاری‌ها شامل استفاده از ظرفیت‌ مددجویان به عنوان اعضای داوطلب هلال احمر در زمان وقوع حوادث و سوانح به منظور حمایت از آسیب‌دیدگان، تقویت مشارکت‌های مردمی در پروژه‌های داوطلبی سازمان داوطلبان و سازمان‌های تابعه جمعیت هلال احمر در راستای اجرای برنامه‌های بشردوستانه و عام‌المنفعه به ویژه در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اشاعه و ترویج فرهنگ  داوطلبی و مشارکت در امور عام‌المنفعه در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی است.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 69682
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب