logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/02/27 - 13:01
  • تعداد بازدید : 21
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام 9هزار و 225 تست تشخیصی ابتلا به کرونا در مرزهای چذابه و شلمچه

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: 4611 تست سریع کرونا و 4614 تست تشخیصی PCR از ۲4 اسفند ماه سال گذشته تاکنون در پایانه های مرزی خوزستان به وسیله جمعیت هلال احمر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان؛ علی پهلوان بیان کرد: از 24 اسفندماه سال گذشته تا کنون 8969 مسافر از دو پایانه مرزی چذابه و شلمچه به همت نیروی عملیاتی جمعیت هلال مورد غربالگری و تب سنجی قرار گرفته اند.

وی گفت: در این مدت 4614 مورد تست PCR و 4161 مورد تست سریع در مرزهای خوزستان انجام شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان با بیان اینکه این طرح تا پایان اردیبهشت ادامه خواهد داشت افزود: این طرح برای غربالگری افرادی است که در مرز تردد دارند و با این کار از ورود افراد مشکوک مبتلا به کرونا، به استان و کشور جلوگیری می‌شود.

پهلوان ادامه داد: محلی برای قرنطینه افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در این ۲ مرز در نظر گرفته شده و با توجه به اینکه این مرزها تجاری نیز هستند از تمامی کارگران ایرانی ، عراقی و فعالان اقتصادی تردد کننده در این پایانه های مرزی تست ابتلا به ویروس کرونا گرفته می‌شود.

 

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 77798
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب