logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/02/25 - 14:58
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اهدای خون توسط 110 عضو داوطلب هلال احمر چهارمحال و بختیاری

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری گفت: 110 عضو داوطلب جمعیت هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلال احمر وهفته هلال احمر در راستای کمک بشردوستانه به همنوعان خون خود را اهدا کردند

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری؛ ایرج کیانی بروجنی مدیر عامل این جمعیت ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف اشاعه فرهنگ اهدا خون سالم و گرامیداشت یکصدمین سالروز تاسیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وهفته هلال احمر 110 نفر از اعضا جونان، داوطلبان، امدادگران و پرسنل جمعیت هلال احمر استان داوطلبانه خون اهدا کردند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: اهدای خون توسط اعضای جمعیت هلال احمر هر ساله درچندین نوبت به مناسبت‌های مختلف انجام می‌شود و این حرکت خداپسندانه به منظور رفع نیاز خون نیازمندان و توسعه و ترویج فرهنگ نوع دوستی، صلح و ایثار انجام می‌شود.

کیانی با بیان اینکه اعضای جمعیت هلال احمر خدمت رسانی به مردم را وظیفه و مسئولیت اجتماعی خود می‌دانند، گفت: اهدای خون یکی از ماندگارترین نوع خدمت به مردم است و ما بر این باور هستیم که «اهدای خون، اهدای زندگی است» و هر جا سخن از خدمت به همنوع باشد، هلال احمری‌ها در آن جا حضور راهگشا دارند.

کیانی با تشکر از تمامی شرکت کنندگان در اهداء خون بیان داشت ؛ این برنامه با حضور پر شور اعضای جوانان از کانون های دانشجویی هلال احمر در دانشگاه های استان و کانون آزاد برادران و خواهران برگزار گردید . 

لازم به ذکراست در این مراسم دکتر هاشمی مدیر کل سازمان انتقال خون استان ضمن تبریک هفته هلال احمر به شرکت کنندگان گفت؛ اهداف سازمان انتقال خون و جمعیت هلال احمر در یک راستا باهم هستند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 97981
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب