اهدا و ارسال ۵ کامیون حاوی اقلام زیستی از استان گلستان به استانهای سیلزده
پنج کامیون حاوی اقلام غذایی و بهداشتی اهدایی حاج محمد شهرکی، خیر داوطلب گنبدکاووسی به مناطق سیلزده کرمان و سیستان و بلوچستان ارسال شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر گلستان، فرهاد میقانی با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع سیل در استان های جنوبی کشور و آسیب دیدن هموطنان از آن و با توجه به اعلام جمعیت هلال احمر مبنی بر اولویت نیاز به اقلام زیستی، پنج کامیون اقلام غذایی و بهداشتی به همت حاج محمد شهرکی خیر داوطلب گنبدکاووسی برای ارسال به استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان اهدا شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان افزود: هر یک از این پنج کامیون حاوی پوشاک بچه، دستمال کاغذی، آب معدنی، خوراک عدسی و لوبیا، آب میوه، انواع کیک و بیسکوئیت، لوازم بهداشتی، صابون، مایع ظرفشویی و پتو است که به مناطق سیلزده ارسال شده است.