logo

پنجشنبه 09 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/05/06 - 08:49
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید میدانی دکتر کولیوند و وزیرکشور از مناطق سیل‌زده تهران

رئیس جمعیت هلال احمر از اولین دقایق صبح با بالگرد به آسمان تهران رفت تا وضعیت مناطق سیل زده امامزاده داوود و کن را ارزیابی کند. همچنین وزیر کشور و استاندار تهران نیز اکنون در جمع مردم حادثه دیده حاضر شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ بامداد امروز سیل و رانش زمین منطقه امامزاده داوود تهران را در بر گرفت. گل‌ولای به داخل امامزاده نفوذ کرده و خودروها در  زمین گیر افتاده‌اند.
 
 این حادثه حوالی ساعت ۱:۳۰ بامداد رخ داد که بلافاصله تیم‌های عملیاتی لازم به منطقه اعزام شدند.
 
هم‌اکنون نیز وزیر کشور و استاندار تهران در منطقه حضور دارند و دکتر کولیوند رییس جمعیت هلال‌احمر نیز  در حال بازدید هوایی از منطقه و ارزیابی حادثه است.
 
در حال حاضر ۲۳ تیم عملیاتی، ۲ تیم آنست( جست‌وجو و نجات با سگ‌های زنده یاب) با استفاده از ۱۳ خودروی کمک‌دار، ۴ آمبولانس و ۳ خودروی نجات مشغول خدمت‌رسانی به متاثرین و جست‌وجو مفقودین هستند.
 
تا کنون ۸ نفر مصدوم و ۲ نفر کشته‌شده‌اند.
  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 101977
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب