logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/10/11 - 16:50
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس هلال‌احمر در نشست با کارکنان زن شاغل در این جمعیت:

بانوان در پیشرفت هلال‌احمر نقش اساسی داشته‌اند

دکتر پیرحسین کولیوند ظهر امروز در جلسه‌ای با کارکنان زن جمعیت هلال‌احمر از نزدیک در جریان مشکلات و دغدغه‌های بانوان شاغل قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند ظهر امروز‌ با حضور در سالن اجتماعات معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی از نزدیک در جریان دغدغه‌های کارکنان زن جمعیت هلال‌احمر قرار گرفت.


در این نشست که در آستانه میلاد حضرت زهرا (س) روز زن و مادر برگزار شد، رئیس سازمان داوطلبان، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی، خزانه دارکل و معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه نیز حاضر و به سوالات کارکنان پاسخ دادند.


دکتر کولیوند در این جلسه با بیان این که تجربه بانوان در جمعیت هلال‌احمر بسیار ارزشمند است، گفت: استفاده از زنان در جایگاه‌های مدیریتی در دستور کار است و تلاش می‌شود تا هر چه بیشتر از توانایی و ظرفیت بانوان در جمعیت هلال‌احمر استفاده شود.


وی افزود: سالروز میلاد حضرت زهرا (س) فرصتی است تا از تلاش‌های کارکنان زن هلال‌احمر تقدیر شود و بر همین اساس ما قدردان تمامی تلاش‌های شما هستیم. بی شک بانوان در تمامی عرصه‌ها حضوری پررنگ داشته و در پیشرفت جمعیت هلال احمر نقشی اساسی داشته اند.


رئیس جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: ایجاد فرصت‌های آموزشی، اعطای تسهیلات و افزایش امکانات رفاهی برای بانوان مورد توجه است و بزودی فرصت‌های بیشتری در این حوزه به بانوان شاغل در هلال‌احمر تعلق خواهد گرفت.


دکتر کولیوند توضیح داد: بانوان به عنوان رکن اساسی جامعه از دیرباز در هلال‌احمر نیز نقشی مهم داشته و پا به پای مردان در حوزه‌های امدادرسانی، درمانی و خدماتی در جبهه خدمت‌رسانی به مردم بودند. این فعالیت‌ها بی شک در این سال‌ها درخشان بوده و تداوم آن ضروری است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 147045
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب