logo

دوشنبه 30 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 14:24
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از ۸۳ هزار نفر از خدمات توانبخشی هلال احمر همدان بهره‌مند شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان گفت: ۸۳ هزار و ۸۵۱ نفر در قالب طرح‌های مختلف از خدمات دارو، درمانی و توانبخشی هلال احمر بهره مند شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ ایرنا؛ علی سنجربگی  اظهار کرد: هلال احمر همدان در طب و توانبخشی فیزیکی و فیزیوتراپی تاکنون خدمات خوبی ارائه کرده و از سال ۱۳۷۹ نسبت به ارتوپدی ورود کرده است.


وی اضافه کرد: ایران تنها کشوری در جهان است که در بیرون از مرزها نیز به هموطن خود خدمات پزشکی ارائه می دهد که نمونه بارز آن ارائه خدمات به زائران سرزمین وحی است.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان ادامه داد: ۱۰۰ درصد معاینات، واکسیناسیون و خدمات درمانگاهی حج بر عهده هلال احمر گذاشته شده است.


سنجربگی با بیان اینکه ناوگان خودرویی هلال احمر همدان تجهیز شده است گفت: به منظور افزایش توان لُجستیک سه دستگاه سواری و ۲ دستگاه‌هایلوکس امدادی به خودروهای هلال احمر این استان افزوده شد.


وی بیان کرد: یکسال گذشته چهار پایگاه امدادی در استان همدان راه اندازی شد که شمار آنها با ۳۰ درصد افزایش به ۱۸ پایگاه امداد جاده ای رسید.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر همدان اظهار کرد: این مجموعه نسبت به خرید و به روز رسانی تجهیزات هلال احمر نیز اقدام کرده است.


سنجربگی گفت: ۱۳۰ نیرو هلال احمر استان همدان یکسال گذشته تبدیل وضعیت شدند که با این کار انگیزه امدادگران برای خدمت رسانی افزایش یافته است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 155934
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب