logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/10/20 - 14:18
  • تعداد بازدید : 21
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تجهیز نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا در زنجان از سوی هلال‌احمر

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: تجهیزات مورد نیاز برای تجهیز نقاهتگاه بیماران مبتلا به کرونا در شهر زنجان با مدیریت سپاه انصارالمهدی(عج) این استان ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان زنجان؛ علی طاهری در جمع خبرنگاران افزود: 45 قلم از تجهیزات مورد نیاز برای تجهیز نقاهتگاه بیماران در هتل سپهر زنجان توسط جمعیت هلال احمر تحویل سپاه انصارالمهدی (عج) این استان شد که مدیریت این نقاهتگاه را برعهده دارد.

وی تاکید کرد: جمعیت هلال احمر استان زنجان با حضور فعال داوطلبان، امدادگران و جوانان در طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برای مهار بیماری کرونا در قالب ناظران سلامت در کنار سپاه انصارالمهدی(عج) این استان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و سایر ارگان ها همکاری تنگاتنگی در سطح استان دارد.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: هلال احمر با همه ظرفیت ها در تلاش برای مهار و کنترل بیماری کرونا و ریشه کنی آن در کنار همه دستگاه های اجرایی استان قرار دارد.

طاهری اظهار کرد: 10 عدد کپسول اکسیژن 20 کیلویی، 10 عدد پالس اکسی متر (اکسیژن ‌سنج خون) و 10 عدد مانومتر و رگولاتور اکسیژن تحویل سپاه انصار المهدی(عج) استان زنجان برای تجهیز نقاهتگاه بیماران در هتل سپهر شد.

وی اضافه کرد: هفت عدد پایه سرم، چهار عدد فشار سنج، 2 عدد تب سنج و یک جعبه کمک های اولیه با تجهیزات کامل از دیگر اقلامی بود که برای تجهیز این نقاهتگاه تحویل داده شد.

طاهری به اقدامات جمعیت هلال احمر استان زنجان از ابتدای شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: هلال احمر از اسفند سال گذشته تا پایان تعطیلات نوروز اقدام به تب سنجی و غربالگری از مسافران و رانندگان در ورودی و خروجی شهرهای استان کرده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از این اقدامات، هلال احمر در شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر و طارم نیز برای آماده سازی و تجهیز نقاهتگاه ها وارد میدان عمل شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: پس از تجهیز و راه اندازی نقاهتگاه ها، هلال احمر با اجرای طرح آمران سلامت با مشارکت داوطلبان و جوانان، شهروندان را دعوت به رعایت پروتکل های بهداشتی کرده و برای افراد فاقد ماسک، ماسک رایگان توزیع شده است.

طاهری اظهار کرد: در حال حاضر نیز اجرای طرح ناظران سلامت بر اساس توافق نامه هلال احمر با وزارت بهداشت و درمان در استان زنجان کلید خورده که این طرح نیز در کنار کادر بهداشتی با مشارکت داوطلبان و جوانان هلال احمری در سطح شهرستان ها در حال اجراست.

وی یادآوری کرد: جمعیت هلال احمر توانست در دوران کرونایی بسته های بهداشتی را میان بیماران صعب العلاج در سطح استان توزیع کند.

سرپرست جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی، هلال احمر با استفاده از ظرفیت خیرین و داوطلبان نسبت به تامین بخشی از مایحتاج بهداشتی افرادی که معیشت آنها در نتیجه کرونا دچار مشکل شده طی 2 مرحله در قالب طرح کمک مومنانه در سطح استان اقدام کرده است.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 69133
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب