logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/09/20 - 14:51
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال‌احمر از نجاتگران کوهستان/ پوشش امدادی حوادث کوهستان، یکی از سخت ترین ماموریت‌های امداد ونجات است

در شامگاه اولین روز از سفر نماینده رهبر معظم انقلاب در جمعیت هلال‌احمر به استان کرمان، حجت‌الاسلام والمسلیمن معزی از پایگاه امداد ونجات کوهستان یادمان امدادگر مرحوم احمد توکلی در کرمان بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ حجت‌الاسلام‌ والمسلمین معزی در این بازدید که تا ساعات پایانی شب به طول انجامید با قدردانی از حضور خالصانه و به دور از هرگونه چشم‌داشت امدادگران و نجاتگران در پایگاه‌های امداد ونجات هلال‌احمر، گفت: جمعیت هلال‌احمر با توجه به اهداف چهارگانه خود به عنوان یک سازمان داوطلب‌محور و خدمتگزار، همواره در حوادث گوناگون، با روحیه ایثار و فداکاری خود به عنوان اولین مجموعه خدمت‌رسان و پرچم‌دار خدمت‌رسانی به ارائه کمک به آسیب‌دیدگان پرداخته است.


نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر با مهم بر شمردن نقش پایگاه‌های امداد ونجات به منظور کمک به کاهش تلفات، تسکین درد و آلام حادثه‌دیدگان و همچنین ایجاد احساس امنیت و امیدآفرینی با خدمت‌رسانی به موقع تصریح کرد: این خدمت خالصانه و با نیت الهی حقیقتا قابل تقدیر است.


نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر با مهم بر شمردن نقش پایگاه‌های امداد ونجات بین‌شهری در جاده‌های کشور به منظور کمک به کاهش تلفات، تسکین درد و آلام حادثه‌دیدگان و همچنین ایجاد احساس امنیت در محورهای مواصلاتی با خدمت‌رسانی به موقع تصریح کرد: تلاش‌های بی منت امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در این حوادث به ویژه در ایام نوروز کاملا محسوس و سبب آرامش خاطر هموطنان می‌شود.


حجت‌الاسلام و المسلمین معزی به تفاوت خدمت مسلمان‌ها در جمعیت هلال‌احمر با غیرمسلمانان در سایر جمعیت‌های صلیب سرخ‌ اشاره کرد و افزود: نقطه عطف خدمت در جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، کسب رضایت پروردگار است.


 نماینده رهبر معظم انقلاب با مرور برخی از خدمات نجاتگران حوادث کوهستان و سختی‌هایی که با آن رو‌به‌رو هستند، گفت: اعضای هلال‌احمر با توجه به وظیفه ذاتی انسانی اخلاقی و برای  کسب رضایت پروردگار، یاری‌گر نیازمندان و آسیب‌دیدگان در جامعه است.


وی افزود: این ویژگی امدادگر مسلمان، خدا دوست و نوع‌دوست است که در حادثه سقوط هواپیمای مسافربری در ارتفاع چند هزار متری قله دنا با وجود سرمای شدید و خطرات بسیار برای تسکین آلام خانواده‌های جان باختگان حضور می‌یابد و به جست‌ وجوی پیکر جان‌باختگان این حادثه دلخراش می‌پردازد.


حجت‌الاسلام والمسلمین معزی به مشقت‌های خدمت‌رسانی در دل کوه نیز اشاره کرد و از خدمات امدادگران حاضر قدردانی کرد و گفت: مزد خدمات شما با شاخص‌های دنیایی قابل اندازه‌گیری نیست.


 وی با اشاره به خلوص نیت‌ امدادگران و فعالیت داوطلبانه و بی‌مزد و منت آن‌ها افزود: آن‌ها مخلصانه در حوادث گوناگون به میدان می‌آیند. یک امدادگر در زمان حادثه تنها به خدمت به هم‌نوع خود فکر می‌کند، این فعالیت حسنه قطعا اجر بالایی را نزد خداوند دارا است.


 نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر در ادامه با اشاره به آموزه‌های اسلامی در راستای احسان و خیرخواهی تصریح کرد: در دین مبین اسلام نیز فعالیت‌های داوطلبی نزد پروردگار ارزشمند است. خیر بودن، احسان‌گر بودن و عمل صالح که در قرآن و روایات اسلامی‌ بسیار مورد توجه قرار گرفته، همگی در فعالیت‌های هلال‌احمر تبلور یافته است.


حجت الاسلام و المسلمین معزی در پایان، از امکانات لجستیک ویژه امداد ونجات کوهستان بازدید کرد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 146024
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب