logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/02 - 09:36
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع بسته های بهداشتی میان مراکز و موسسه های خیریه بهزیستی استان کردستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان از توزیع ۲۵۰ بسته بهداشتی با همت خیران استان در مراکز و موسسه های خیریه تحت نظر بهزیستی استان خبر داد .

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کردستان؛ پیام جلالی افزود : جمعیت هلال احمر استان از محل کمک های خیران، بسته های بهداشتی شامل شامپو ، صابون ، خمیردندان ، مسواک ، ژل ضدعفونی کننده دست و غیره ... را با بهترین کیفیت جهت اهدا به کودکان بی سرپرست و بدسرپرست خریداری کرده است.

وی گفت : ارزش ریالی این بسته ها بالغ بر ۲۰۰ میلیون ریال بوده و بسته بندی اقلام فوق توسط داوطلبان جمعیت هلال احمر با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی صورت گرفته که جای تقدیر و تشکر دارد .

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان هدف از این اقدام‌ را گامی موثر در راستای پیشگری از ویروس کرونا بیان کرد و گفت : این طرح با حمایت مردم و خیریان عزیز ادامه داشته و جمعیت هلال احمر استان به عنوان امانت دار این عزیزان اعلام می کند که کمک های آنها با شفاف سازی کامل به دست نیازمندان واقعی خواهد رسید .

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 65975
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب