logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/12 - 10:31
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه مرکزی هلال احمر برای همه گروه‌های سنی

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه مرکزی جمعیت هلال احمر خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر علیرضا عسکری با اشاره به تامین واکسن آنفلوآنزا توسط سازمان تدارکات پزشکی گفت: این واکسن (واکسی گریپ) ساخت فرانسه است و در داروخانه مرکزی هلال احمر واقع در خیابان طالقانی و داروخانه مرکزی شماره ۲ هلال احمر واقع در تهرانپارس توزیع می شود.

وی با اشاره به اینکه این واکسن برای همه گروه های سنی موجود است افزود: برابر مقررات برای دریافت واکسن آنفلوآنزا از داروخانه مرکزی هلال احمر همراه داشتن کارت ملی الزامی است و به هر کدملی یک واکسن آنفلوآنزا تعلق می گیرد.

سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر افزود: شرایط نگهداری این واکسن در یخچال است و با توجه به شیوع ویروس کرونا و همزمانی آن با آنفلوآنزا در فصل سرما، توصیه می شود افراد به ویژه کودکان، بیماران و سالمندان واکسن آنفلوآنزا را با تجویز پزشک تزریق کنند.

به گفته سرپرست سازمان تدارکات پزشکی در حال حاضر این واکسن در داروخانه مرکزی جمعیت هلال احمر در تهران توزیع می شود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 66588
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب