logo

دوشنبه 06 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/11/25 - 11:29
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توزیع ۱۰۳ میلیارد و ۶۰۰میلیون ریال کمک درمانی و حمایتی در خوزستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۰۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای کمک های حمایتی درمانی به بیماران نیازمند اختصاص یافته است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان؛ وحید شعبانی بیان کرد: توسعه و ترویج خدمات بشردوستانه توسط جمعیت هلال احمر بسیار با اهمیت است که در این راستا نسبت به تشکیل پرونده‌های حمایتی افراد بی بضاعت و مددجویان نیازمند اقدام شده است.


او افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، مبلغ ۱۰۳ میلیارد و600 میلیون ریال در قالب اعتبار خدمات حمایتی به عنوان کمک هزینه‌های درمان برای بیماران نیازمند و خاص که توان تامین هزینه‌های درمانی خود را نداشته اند  اختصاص یافته است که ۴ هزار و ۵۰۰ مددجو از آن بهره مند شده اند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان عنوان کرد: با توجه به وضعیت سخت اقتصادی و مشکلات معیشتی قشر دهک های پایین جامعه، علاوه بر پرداخت این مبالغ، اختصاص کمک‌ هزینه‌های درمانی به مددجویان همچنان ادامه دارد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 123239
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب