logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/02/28 - 11:51
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در نذر آب ۵ خراسان جنوبی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: در قالب کاروان نذر آب ۵ بیش از ۲۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان نهبندان توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی؛ محمد علی کاوسی در آیین افتتاح طرح ملی نذر آب پنج در نهبندان، بیان کرد: اجرای طرح‌هایی مانند نذر آب در کنار اساس نامه اصلی هلال احمر که تسکین آلام بشری و کمک به هم نوع است، آمادگی بیشتر و پاسخ گویی درست به حوادث را تقویت می‌کند.

وی با بیان اینکه کاروان نذر آب ۵ استان گلستان در نهبندان مستقر شده و به مدت سه روز به ارائه خدمات مختلف می‌پردازند، گفت: فعالیت‌های کاروان نذر آب ۵ در سه محور تامین آب شرب پایدار، خدمات معیشتی و درمانی و‌ با حضور ۱۲ پزشک ارائه می‌شود.

کاوسی توزیع بسته‌های معیشتی را یکی از خدمات کاروان نذر آب دانست و گفت: توزیع بسته‌های معیشتی از مهم‌ترین اقدامات هلال احمر جهت حمایت از امنیت غذایی اقشار آسیب پذیر و ساکنان مناطق محروم و محلات کمتر برخوردار است.

وی با اشاره به توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان، اظهار کرد: این بسته‌ها شامل مواد غذایی، ۶۷ بسته بهداشتی، ۲۹ جفت کفش زنانه، ۶۰ تخته پتو و ۱۲ هزار فولدر و کوله پارچه ای است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی  توزیع ۱۵۸ بسته پک لوازم التحریر، هزار و ۷۰۰ عدد ماسک سه لایه، سه دستگاه جاروبرقی و ۱۱ عدد تانکر آب را از دیگر خدمات کاروان نذر آب پنج در نهبندان دانست.

وی با اشاره به خدمات بشردوستانه هلال احمر بیان کرد: مفتخر هستیم که هلال احمر به واسطه مردمی‌بودن و پشتوانه مردمی طی یک قرن خدماتی ماندگار و مطلوب به جوامع مختلف بشری ارائه کرده است.

کاوسی با اشاره به تاکیدات رهبری پیرامون جذب حداکثری و دفع حداقلی، بیان کرد: جذب حداکثر مشارکت مردمی و اجرای برنامه‌های تیمی همواره سرلوحه کار جمعیت در خراسان جنوبی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر علاوه بر رسالت های ذاتی، در ایجاد اشتغال های خرد گام برداشته است، گفت: احیای هنر گلیم بافی در نهبندان و سربیشه و آموزش ۱۰۰ نفر از جمله اقدامات انجام شده است.

میقانی، جانشین مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان، بیان کرد: سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با توجه به نیازسنجی تنش های آبی در استان‌های جنوبی و جنوب شرقی طرح ملی نذر آب را پیش بینی کرده است.

وی با بیان اینکه همت، همدلی و محبت بین امدادگران و خیرین باعث حضور کاروان‌های نذر آب گلستان در استان‌ها به ویژه در خراسان جنوبی بوده است، افزود: فعالیت‌های کاروان نذر آب پنج در سه محور تامین آب شرب پایدار، خدمات معیشتی و درمانی به جامعه‌ هدف ارائه می‌شود.

میقانی افزود: کاروان نذر آب پنج با همراهی ۱۲ پزشک اعم از فوق تخصص متخصص، دندان پزشک، عمومی و ماما به ارائه خدمت خواهند پرداخت.

کم آبی روستاهای نهبندان در کنار وجود معادن طلا/ حرکت عظیم هلال احمر قابل تقدیر است

ابوالفضل ایروانی فرماندار شهرستان نهبندان صبح امروز در آئین افتتاح طرح ملی نذر آب ۵ در شهرستان نهبندان، اظهار کرد: امروز در شهرستان نهبندان شاهد حرکت عظیم و نذر متفاوت به نام نذر آب از سوی هلال احمر گلستان با همکاری هلال احمر استان خراسان جنوبی هستیم.

وی افزود: نذر آب نذری در دنیایی است که شاهد جنگ تمام عیار در عرصه آب آشامیدنی هستیم.

فرماندار نهبندان با بیان اینکه در شهرستان خشک و کویری هستیم، بیان کرد: علی رغم وجود معادن زیاد در نهبندان اما آب شرب مورد نیاز در این مناطق و محل زندگی مردم نداریم.

ایروانی عنوان کرد: با همکاری هلال احمر شناسایی‌های جهت تامین آب شرب در این مناطق انجام و امروز شاهد آبرسانی در نهبندان با کمک جمعیت هلال احمر استان گلستان هستیم.

وی به آبرسانی به روستای هیرد اشاره و اظهار کرد: در روستایی که معدن طلا دارد آب شرب نداریم که با تلاش هلال احمر و با اجرای طرح نذر آب این امکان فراهم شده که قابل تقدیر است.

فرماندار شهرستان نهبندان گفت: طی جلساتی که برگزار شد کاروان نذر آب استان گلستان در کنار آب رسانی بحث بهداشتی را پیگیری کرده و با حضور پزشکان در این منطقه نظام برنامه ریزی و نیاز سنجی در سطح شهرستان انجام شده است.

ایروانی بیان کرد: اگر اقدامی‌با نیازسنجی همراه شود موثر خواهد بود و ان شاءالله این اقدامات ادامه داشته باشد.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 128793
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب