logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/09/08 - 14:15
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
کولیوند در دیدار با آیت‌الله نوری همدانی در قم؛

توفیق خدمت به مردم بالاترین نعمت خداوند به هلال‌احمر است

رئیس جمعیت هلال‌احمر در دیدار با آیت‌الله نوری همدانی، اقدامات این جمعیت در دو سال گذشته را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در دیدار آیت‌الله نوری همدانی، به تشریح اقدامات انجام شده هلال‌احمر در دو سال گذشته پرداخت و گفت: در این دو سال، خداوند توفیق به ما داد و اتفاقات مهمی در جمعیت هلال‌احمر افتاد، دریافت عالی‌ترین نشان صلیب سرخ به جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران، یکی از مهم‌ترین این اتفاقات است.


وی با اشاره به ارائه خدمات جمعیت هلال‌احمر در عملیات بین‌المللی و در زلزله‌ها افغانستان، ترکیه و سوریه و سیل پاکستان، افزود: دریافت نشان عالی فداکاری از دولت ترکیه، یکی دیگر از اتفاقات مهم است. در حوزه بین‌الملل اما ما در تجمع انبوه و حضور در اربعین و حج، کنگره‌های بین‌المللی زیادی را برپا کردیم که 20 نفر از مدیران صلیب سرخ هم حضور داشتند، در یکی از کنگره‌ها 50 مقاله علمی از کشورهای دیگر دریافت کردیم و درنهایت ایران به عنوان مسئول آموزش و علمی، درباره تجمعات انبوه انتخاب شد. به گفته رئیس صلیب سرخ هلال‎احمر ایران، جز 5 هلال‌احمر برتر جهان است.


وی ادامه داد: در داخل کشور هم خدمات بسیار خوبی ارائه دادیم، خدمات اجتماعی، امدادی، توسعه ناوگان‌ها و جذب نیرو که از 400 هزار نفر داوطلب حالا به 2 میلیون و 700 هزار نفر داوطلب رسیدیم که 140 هزار نفر از آنان، از نخبگان هستند.


کولیوند گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان ما تولیدات خوبی داشتند و در زمینه تولید دارو و داروهای نوترکیب، قدم‎ها موثر و خوبی برداشتند. در زمینه تولید گیاهان دارویی، تجهیزات پزشکی و اعضای مصنوعی، پیشرفت‌های زیادی داشتیم. به عنوان مثال ما دستی را تولید می‎کنیم که با یک دکمه، گوشی موبایل را تا بغل گوش فرد می‌برد. تولیدات ما با نمونه‌ها خارجی، قابل رقابت است.


کولیوند با بیان این که امدادگران، نجاتگران، پرستاران و پزشکان داوطلب جمعیت هلال‌احمر، آماده خدمات‌رسانی در بیمارستان‌های غزه هستند، ادامه داد: با کمک مردم، 10 هزار تن اقلام زیستی، غذایی و دارویی، جمع‌آوری شده است و ما قابلیت راه‌‎اندزی سه بیمارستان، یک بیمارستان 100 تخته خواب و دو بیمارستان 55 تخته خواب را داریم. به جز این اما، به صورت تلفنی، حضوری و مجازی، با  صلیب سرخ و جمعیت‌های هلال‌احمر، 8 کشور جهان رایزنی کردیم تا نسبت به رژیم صهیونیستی، اعلام جرم کنیم. جنایات این رژیم، مانند حمله به آمبولانس، بیمارستان و افراد غیرنظامی، تنظیم شده است و به زودی از طرف صلیب سرخ، پیگیر شکایت بین‌المللی خواهیم بود.


آیت‌الله نوری همدانی اظهار کرد: در اصول کافی، بیشترین باب ها مربوط به خدمت به مردم است و در روایات نقل شده است که مومن برادر مومن است و به یکدیگر ظلم نمی‌کنند و باعث عقب ماندگی همدیگر نمی‌شوند.
آیت‌الله نوری همدانی با اشاره به حدیثی از امام سجاد (ع) که «بالاترین نعمت برای مردم آن است که آنها خوشنود کنیم و مشکلات آنها رفع کرده و باعث ترقی آن شویم» بیان کرد: افضل النعم، خدمت به مردم است و توفیقی که خداوند به هلال احمر عنایت کرده بالاترین نعمت های انسانیت است.
این مرجع عالی قدر جنایات رژیم صهیونیستی در برابر مردم غزه را محکوم کرد و گفت: باید در برابر تبلیغات دروغین دشمن به ویژه اسرائیل و امریکا هشیار باشیم و به فرموده امام خمینی (ره) تا این غده سرطانی که همان صهیونیست‌ها هستند را از بین نبریم رفاه و سعادت برای انسان‌ها حاصل نخواهد شد.
آیت‌الله نوری همدانی در پایان ضمن قدردانی از خدمات شایسته این جمعیت در داخل و خارج از کشور توصیه کرد: هیچ گاه از دشمنان غافل نشده و فریب آن‌ها را نخورید و هلال‌احمر با بصیرت و قدرتی که دارد، زمینه نابودی دشمنان اسلام را فراهم کند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 145320
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب