logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/06/15 - 09:51
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

خیر قزوینی 17 کپسول اکسیژن به هلال‌احمر اهدا کرد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: خیر قزوینی 17 کپسول اکسیژن با هزینه‌ای بالغ بر 595 میلیون ریال به بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر استان اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ دکتر حسن آصفی در این رابطه اظهار کرد: با هدف کمک به بیماران کرونایی، 17 کپسول اکسیژن 10 کیلویی با هزینه‌ای بالغ بر 595 میلیون ریال توسط خیر نیکوکار قزوینی به بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر استان اهدا شد.

وی افزود: این عمل خیرخواهانه در راستای خدمات هلال احمر از ابتدای شیوع همه گیری کرونا و نیز به منظور تحقق اهداف بشردوستانه هلال احمر در جهت رفع آلام آسیب دیدگان و کمک به امر بهبود و سلامت بیماران انجام شد و کپسول‌های اهدایی در اختیار حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قرار گرفت.

آصفی یادآور شد: از ابتدای شیوع همه گیری کرونا تا کنون اعضای جوانان جمعیت هلال احمر با انجام پایش های ورودی استان و شهرها، غربالگری مسافران ورودی، طرح نذرسلامت، طرح ایران یاران جوان و همچنین طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، همواره برای کنترل این بیماری در کنار کادر درمان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوده اند.

وی افزود: جوانان بشردوست اهل هلال با فعالیت‌های بشردوستانه خود توانستند نظر این خیر را برای انجام این کار خیرخواهانه جلب کنند. با شیوع ویروس کووید 19 و ظرفیت محدود مراکز درمانی برای بستری و پیگیری روند درمان بیماران کرونایی در منزل و همچنین نیاز شدید این بیماران به دستگاه‌های کمک تنفسی از جمله کپسول اکسیژن، دستگاه اکسیژن‌ساز و مانومتر، بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر نیز از ابتدای شیوع این ویروس، تجهیزات مورد نیاز مراجعه‌کنندگان را در اختیار آنها قرار داده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین افزود: در حال حاضر نیز این بانک امانات در استان فعال است و بیماران کرونایی می‌توانند با مراجعه به این بانک‌ها به صورت رایگان کالای پزشکی مورد نیاز را دریافت و برای طول دوره درمان از آن استفاده کنند.

وی در پایان عنوان کرد: در ایام کرونا و در شرایطی که مردم با مشکلات زیادی مواجه هستند خیرین، هلال احمر استان را تنها نگذاشته و با یاری حداکثری و از دل و جان خود، در کنار هلال احمر یاری رسان بیماران و نیازمندان بوده اند و امیدواریم بتوانیم با همراهی و همیاری مردم و خیرین بسیار خوب و نوعدوست استان که همیشه پیشگام در خط مهروزی اند و بارها نیز ثابت کرده اند بتوانیم خدمات خوب و شایسته ای در زمینه‌های مختلف درمانی و حمایتی به نیازمندان واقعی جامعه برسانیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 83889
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب