با پیام صلح و دوستی:
داوطلب هلالاحمر ۵۶ کشور را رکاب زد
محمد تاجران داوطلب جمعیت هلال احمر بعد از انتقال پیام صلح و دوستی در ۵۶ کشور جهان، اکنون مشغول رکابزدن در آمریکای لاتین است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت،درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر؛ محمد تاجران با حضور در مرکز تخصصی همودیالیز جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در شهر کوچابامبا، کشور بولیوی، نهال صلح و دوستی را در این مرکز کاشت.
تاجران در سفر اخیر خود با رکاب زنی در کشورهای آمریکای جنوبی و کشور بولیوی پس از عبور از شهر سانتاکروز به کوچابامبا رسید و با حضور در مرکز سلامت جمعیت هلال احمر با کاشت نهال نخل، فرهنگ درخت کاری و ترویج صلح و دوستی را به یادگار گذاشت.
تاجران پس از رسیدن به کوچابامبا با حضور در مدارس این شهر و انجام فعالیتهای آموزشی و مدنی، با دانش آموزان بولیویایی درباره صلح و دوستی گفتوگو کرد و تلاش کرد با کاشت درخت، فرهنگ درختکاری و حفظ محیط زیست را ترویج کند.