logo

یکشنبه 29 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1403/05/29 - 17:58
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس جمعیت هلال احمر:

در ایام اربعین امسال امکانات خوبی در مرز بین‌المللی مهران برای تردد آسان زائران حسینی تدارک دیده شده است‌

رئیس جمعیت هلال احمر ایران گفت: خوشبختانه تا کنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر بیماری‌های واگیردار در مرزها نداشته‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، "پیرحسین کولیوند" روز دوشنبه در جریان بازدید از مرز مهران در جمع خبرنگاران گفت: در ایام اربعین امسال امکانات خوبی در مرز بین‌المللی مهران برای تردد آسان زائران حسینی تدارک دیده شده است‌.وی افزود: در جریان بازدید به عمل آمده از مرز مهران و نحوه خدمات‌رسانی به زوار، آنچه از گفته‌های مردم مشاهده شد رضایتمندی بسیار خوب از کارها و خدماتی است که توسط نیروهای مختلف برای زائران انجام می‌شود.وی با بیان اینکه طبق اعلام ستاد اربعین استان ایلام تاکنون بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر از مرز مهران خارج شده‌اند، تاکید کرد: تردد زائران نسبت به اربعین سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته که این امر نشان از برنامه‌ریزی و افزایش امکانات به منظور تردد آسان زائران در ایران و عراق است.رئیس جمعیت هلال احمر کشور یادآور شد: با توجه به گرمای بسیار زیاد هوا، تاکنون در مسیر پیاده روی اربعین حسینی تلفات جانی نداشتیم.وی اضافه کرد: 2 حادثه ترافیکی داشتیم که بلافاصله توسط جمعیت هلال‌احمر با همکاری اورژانس و حشد الشعبی عراق، امدادرسانی به زائران حادثه دیده انجام شد.رئیس جمعیت هلال احمر کشور خاطرنشان کرد: در مرزهای هشت گانه نیز بیش از 40 هزار نیروی امدادگر و داوطلب جمعیت هلال‌احمر در حال خدمات‌رسانی به زائران هستند.به گفته کولیوند، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تا بازگشت آخرین زائر به کشور، علاوه بر خدمت در خاک عراق، در مرزهای اربعینی کشور نیز خدمات متنوعی را ارائه می‌کند.


پیرحسین کولیوند در ادامه گفت: در ایام اربعین امسال امکانات خوبی در مرز بین‌المللی مهران برای تردد آسان زائران حسینی تدارک دیده شده است‌.
وی بیان کرد: در جریان بازدید به عمل آمده از مرز مهران و نحوه خدمات‌رسانی به زوار، آنچه از گفته‌های مردم مشاهده شد رضایتمندی بسیار خوب از کارها و خدماتی است که توسط نیروهای مختلف برای زائران انجام می‌شود.
کولیوند افزود: تردد زائران نسبت به اربعین سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته که این امر نشان از برنامه‌ریزی و افزایش امکانات به منظور تردد آسان زائران در ایران و عراق است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور افزود: حادثه ترافیکی داشتیم که بلافاصله توسط جمعیت هلال‌احمر با همکاری اورژانس و حشد الشعبیعراق، امدادرسانی به زائران حادثه دیده انجام شد.
وی در پایان گفت: در مرزهای هشت گانه نیز بیش از ۴۰ هزار نیروی امدادگر و داوطلب جمعیت هلال‌احمر در حال خدمات‌رسانی به زائران هستند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 159937
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب