logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/12/09 - 21:07
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دکتر کولیوند: پاسخگویی به بحران‌های ناشی از تغییرات اقلیمی در اولویت است

دکتر کولیوند در دیدار با رئیس فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر خواستار افزایش بیشتر کمک‌های فدراسیون برای حل مشکلات ناشی از تغیرات اقلیمی و مبارزه با خشکسالی در ایران شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند در حاشیه برگزاری اجلاس اقدامات منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در کشور مصر، عصر امروز با « فرانچسکو روکا» دیدار کرد و گفت: برای کمک به آسیب‌دیدگان از تغیرات اقلیمی در بارش‌های سیل‌آسای اخیر و خشکسالی همزمان در جنوب و جنوب‌شرقی ایران و مبارزه با پدیده گردوغبار، به کمک‌های بیشتری از منابع فدراسیون نیاز داریم.
وی افزود: هلال احمر ایران برای عملیات مستمر در پاسخگویی به این بحران‌ها آمادگی کامل دارد ولی مشتاق افزایش همکاری‌های فدراسیون بین‌‎المللی جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر است.
کولیوند توجه به بحران‌های محیط‌زیستی را اولویت‌های جمعیت هلال احمر ایران دانست.
  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 93386
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب