logo

سه شنبه 07 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/10/19 - 16:14
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار رئیس هلال‌احمر با چند تن از نمایندگان مجلس/ عضو کمیسیون برنامه و بودجه داوطلب هلال‌احمر شد

حسن همتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس جمعیت هلال‌احمر به عضویت داوطلبانه این جمعیت درآمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر امروز با تعدادی از نمایندگان مجلس دیدار و گفت و گو کرد.


رئیس جمعیت هلال احمر در این دیدار بر لزوم حل مشکلات پایگاه‌های امدادی هلال احمر، تامین تجهیزات مورد نیاز شعب هلال‌احمر استانی و تقویت داروخانه‌های هلال احمر در سطوح استانی تاکید کرد. 


حسن همتی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این دیدار عضو داوطلب هلال احمر شد.


در این دیدار آرش زره تن لهونی، نماینده مردم جوانرود در مجلس؛ حسین بامیری، نماینده مردم لردگان و خانمیرزا در مجلس، حسن همتی، نماینده مردم شاهین دژ و تکاب در مجلس، ذبیح الله اعظمی ساردوئی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس، مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده مردم رودبار در مجلس، شهریار حیدری، نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب، گیلانغرب در مجلس، محمد علی محسنی بند پی، نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، علیرضا شهبازی، نماینده مردم نهاوند در مجلس، محمدمهدی فروردین، نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند، قیرو کارزین در مجلس، البرز حسینی، نماینده مردم خدابنده در مجلس، صدیف بدری، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس با دکتر کولیوند دیدار و گفت و گو کردند.


گزارش تصویری این دیدار را اینجا ببینید

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 119227
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب