logo

شنبه 28 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1404/01/27 - 09:45
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساخت عصاره‌های خشک برای تولید دارو و مکمل‌های گیاهی در سهاجیسا

مجموعه سهاجیسای هلال احمر ساخت عصاره‌های خشک برای تولید دارو و مکمل های گیاهی را با همکاری شرکت‌های دانش بنیان کلید زد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ شرکت کشت و صنعت فرآوری گیاهان دارویی سهاجیسا گسترش و تنوع تولید عصاره‌های مایع، روغنی و خشک گیاهی را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است و افزایش ظرفیت تولید و انعقاد تفاهم نامه با شرکت های دانش بنیان جهت انجام پروژه‌های تحقیقاتی از مهم ترین فعالیت های شرکت سها جیسا در سال جاری است.


تولید عصاره‌های الکلی گل ختمی و پوست انار، اورهال و تعمیر دیگ بخار و ژنراتور  و سرویس دستگاه خشک کن بیندر شرکت، خرید و تحویل گیاهان دارویی شامل آویشن شیراز، زردچوبه، تولید عصاره خشک گل‌ساعتی، آنالیز شیمیایی و میکروبی عصاره‌های تولیدی و گیاهان خریداری شده توسط واحد آزمایشگاه، تولید عطر و ادکلن، همچنین تحقیق در خصوص راه اندازی واحد آب آشامیدنی توسط واحد تحقیق و توسعه و راه اندازی خط بسته‌بندی سبزیجات خشک از اهم فعالیت‌های شرکت در فروردین ماه است.


از برنامه‌های مهم شرکت سهاجیسا در سال جاری گسترش همکاری مشترک با شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی‌پژوهشی بوده است که در راستای توسعه و ارتقای سطح کیفی محصولات موجود و تولید انواع عصاره‌های خشک برای تولید دارو و مکمل های گیاهی انجام شده است. 


در همین راستا شرکت سها جیسا آماده ارائه خدمات به پژوهشگران، محققان و شرکت ها در زمینه تهیه عصاره گیاهان به صورت مایع و جامد (برگ آنالیز)، آنالیز اسانس، عصاره و بررسی بار میکروبی محصولات کشاورزی و خدمات آزمایشگاهی است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 172232
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب