logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/02/31 - 11:40
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سازمان‌های بین‌المللی نگاه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارند

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: با توجه به همجواری مرز دوغارون با کشور افغانستان و برای کمک‌های بشر دوستانه به اتباع کشور افغانستان، تمامی سازمان‌های بین‌المللی نگاه ویژه‌ای به معبر زمینی دوغارون تایباد دارند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی دکترمحمد حسن قوسیان مقدم روز پنجشنبه در سفر به شهرستان تایباد و در آیین افتتاح ساختمان اداری- تجاری جمعیت هلال احمر این شهرستان گفت: مرز دوغارون به عنوان دروازه طلایی یکی از مهمترین گذرگاهای زمینی برای ورود و خروج اتباع افغانستانی به ایران است.

وی ادامه داد: در طول سالیان گذشته نهادها و دستگاه‌های ایرانی مستقر در مرز دوغارون همواره در حوزه های مختلف به اتباع کشور افغانستان خدمات ارزشمندی ارائه کرده اند که این مهم همواره مورد تجلیل سازمانهای بین المللی قرار گرفته است.

 

دبیرکل جمعیت هلال احمر به آموزش‌های پیش آگاهی از خطرات مین در مرز دوغارون اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پروژه آموزشی پیش آگاهی از خطرات مین یکی از مهمترین برنامه های جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران است که به آن دسته از اتباع افغانستانی که قصد عزیمت به کشور خود را دارند ارائه می شود.

قوسیان مقدم افزود: مرزی بودن شهرستان تایباد و در مواقع بروز حوادث در ولایت‌های افغانستان که به مرز دوغارون نزدیک هستند، نیاز است که تجهیزات مقابله با حوادث در هلال احمر این شهرستان تقویت و به روز شود تا بتوان با آمادگی و توان بالا در هنگام حوادث احتمالی اقدامات لازم را انجام داد.

وی به جایگاه خانه های هلال در سطح کشور اشاره کرد و گفت: هدف از تاسیس و فعالیت خانه‌های هلال، آموزش اصولی و کاربردی اقدامات امدادی به همه شهروندان به طور منظم برای آماده کردن آنها به منظور ارائه سریع و مناسب خدمات لازم به نیازمندان در شرایط بحرانی در سطح محلات شهری و روستاهاست

قوسیان مقدم گفت: سال گذشته افزون بر پنج هزار خانه هلال در سطح روستاهای کشور به بهره برداری رسید.

 

دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت:این جمعیت سعی دارد در یک برنامه میان مدت در تمامی روستاهای کشور خانه هلال ایجاد کند تا از این طریق بتوان به روستائیان در مقابله با حوادث آموزش‌های همگانی داد.

قوسیان مقدم به نقش و جایگاه جمعیت هلال احمر در کمک به سایر کشورها در زمان حوادث مختلف اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۱۹۲ کشور در سراسر جهان جمعیت هلال احمر یا کمیته بین المللی صلیب سرخ دارند که همه با هم در ارتباطند و در هنگام بروز حوادث و بلایای طبیعی به مردم آن نقاط بر حسب وظیفه کمک می کنند.

وی ادامه داد: همزمان با شیوع ویروس کرونا، ۱۷۰ محموله کمک‌های مردمی سایر کشورهای جهان وارد ایران و در بین مردم استان‌های مختلف توزیع شد.

در ادامه سفر دکتر محمد حسن قوسیان مقدم به تایباد، ساختمان اداری، تجاری جمعیت هلال احمر این شهرستان با زیربنایی به مساحت ۱۱۷۵ متر مربع در سه طبقه افتتاح شد که برای بهره برداری نهایی از آن افزون بر ۳۱ میلیارد ریال هزینه شده است. 

گفتنی است ساختمان اداری ، تجاری هلال احمر تایباد طبق مصوبه هیات مدیره استان به پاس سالیان خدمات شایسته به نام رئیس فقید جمعیت هلال جمهوری اسلامی ایران مرحوم دکتر وحید دستجردی نام گذاری شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 78040
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب