logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/02/27 - 12:49
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

صدور مجوز برای 5 داروخانه هلال احمر/در لرستان و کهگیلویه و بویراحمد داروخانه هلال احمر تاسیس می‌شود

مدیر تدارکات دارو و تجهیزات پزشکی معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر از صدور مجوز برای 5 داروخانه هلال احمر خبر داد و اعلام کرد: مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر در استان لرستان صادر شده و صدور مجوز در کهگیلویه و بویراحمد در مرحله کارشناسی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر حسین صدیقی با اشاره به اینکه یکی از فعالیت‌های درمانی هلال احمر که در کشور انجام می شود، تهیه داروهای حیاتی برای بیماران از سوی داروخانه های هلال احمر است، گفت: شبکه گسترده  ای از داروخانه های هلال احمر در سراسر کشور وجود دارد که فعالیت این داروخانه ها به زمان جنگ تحمیلی و تامین داروهای مورد نیاز هموطنان بازمی‌گردد.

مدیر تدارکات دارو و تجهیزات پزشکی معاونت بهداشت درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه این جمعیت تقریبا در همه استان ها، یک داروخانه دارد، افزود: بعضی از استان ها به واسطه گستردگی و وسعت، بیش از یک داروخانه هلال احمردارند.

وی با بیان اینکه تعدادی از داروخانه های هلال احمر علی رغم داشتن مجوز از کمیسیون ماده 20 دانشگاه علوم پزشکی، مجوز از کمیسیون ماده 20 سازمان غذا و دارو نداشته اند، تاکید کرد: در زمینه مجوز فعالیت، برخی از داروخانه ها دچار نواقصی بودند که در سال های متمادی همکاری های مشترک با وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در دست اقدام بود که به نتیجه نرسیده بود، مضافا اینکه در 2 استان لرستان و کهگیلویه و بویراحمد فاقد داروخانه هلال احمر بودیم.

به گفته صدیقی، داروخانه های هلال احمر سیرجان، بندرعباس، بوشهر، کرمانشاه و همدان در مجوز دارای نواقصی بودند که با آمدن دکتر همتی به جمعیت هلال احمر یکی از ماموریت های مهم، موضوع رفع مشکلات مجوزی داروخانه ها بود که در کمترین زمان ممکن در دستور کار قرار گرفت. با تلاش معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر و پیگیریهای مجدانه مدیران عامل استان ها، و مکاتبات تلفنی، جلسات مشترک با رئیس سازمان غذا و دارو در سال جاری گشایش هایی در زمینه مجوزهای داروخانه  داشتیم.

وی ادامه داد: مجوز داروخانه های بندر عباس و همدان به صورت اساسی حل شد و دانشگاه علوم پزشکی استان مجوز فعالیت این 2 داروخانه را در سال جاری صادر کرد. مجوز داروخانه هلال احمر سیرجان هم در سال 99 صادر شده بود. استان لرستان هم که فاقد داروخانه هلال احمر بود، مجوز تاسیس داروخانه در این استان صادر شد. به علاوه مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر در یاسوج و رفع مشکل مجوزی داروخانه های بوشهر و کرمانشاه هم در مرحله کارشناسی است تا با نظر مساعد سازمان غذا و دارو، مجوز نهایی این داروخانه ها صادر شود.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 77792
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب