logo

یکشنبه 05 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
لیست اخبار صفحه :1126
پیام قدردانی دکتر کولیوند از تلاش امدادگران در زلزله خوی: کار مخلصانه شما مایه سربلندی در میدان‌های خطیر سوانح است

پیام قدردانی دکتر کولیوند از تلاش امدادگران در زلزله خوی: کار مخلصانه شما مایه سربلندی در میدان‌های خطیر سوانح است

دکتر پیرحسین کولیوند در پیامی از تلاش‌های امدادگران و نجاتگران قدردانی کرد گفت: کار مخلصانه امدادگران هلال احمر که با دانش روز امداد و نجات آمیخته است همواره مایه سربلندی در میدان‌های خطیر سوانح بوده است.

مجلس آماده حمایت از امدادگران است
نماینده جوانرود:

مجلس آماده حمایت از امدادگران است

تا بحث زلزله، سیل و حوادث طبیعی پیش می‌آید همه نگاه‌ها به خدمت‌رسانی هلال احمر است در حالی که شاید کمتر کسی از شرایط امدادگران آگاه باشد. امدادگرانی که این روزها مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفته اند.

در چهل ‎و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی: بیمه امدادگران

در چهل ‎و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی: بیمه امدادگران

فرارسیدن چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مناسبی برای مرور دستاوردها و موفقیت‌های جمعیت هلال‌احمر است. در حدود یک سال گذشته، اقدامات موثری در جمعیت هلال‌احمر انجام شده است، یکی از مهم‌ترین آن‌ها، بیمه شدن امدادگران جمعیت هلال‌احمر است.

این مدرسه، خانه مردم زلزله‌زده است

این مدرسه، خانه مردم زلزله‌زده است

گزارش میدانی «شهروند» از اردوگاه اسکان اضطراری هلال احمر در خوی/بچه‌ها دور آتشی که تازه در حیاط مدرسه‌شان جان گرفته نشسته‌اند. تا قبل از شامگاه شنبه، اینجا فقط محلی برای درس‌خواندن پسران دبیرستانی خوی بود اما حالا به یکی از اردوگاه‌های اسکان اضطراری هلال‌احمر تبدیل شده است. چادرهایی که از روز شنبه دورتادور حیاط مدرسه نصب شده‌اند حالا سقف بالای سر بیش از 25خانوار اهل خوی است؛ خانواده‌هایی که تنها در دو روز گذشته، بیش از 40پس‌لرزه را از سر گذرانده‌اند. زندگی در خوی از شکل و شمایل همیشگی‌اش فاصله گرفته، اغلب مغازه‌ها تعطیل است و تامین غذای گرم و سرپناه، مهم‌ترین دغدغه این روزهای مردم مناطق زلزله‌زده است.

اسکان اضطراری 76 هزار و 800 زلزله زده در خوی/ اینفوگرافیک

اسکان اضطراری 76 هزار و 800 زلزله زده در خوی/ اینفوگرافیک

76 هزار و 800 نفر در مناطق زلزله‌زده شب‌ها را در چادرهای هلال احمر، صبح می‌کنند. تا صبح امروز 12 بهمن 21 هزار چادر اسکان اضطراری در 2 شهر و 72 روستای آسیب دیده توزیع شده است. روز گذشته 240 تن بسته غذایی و امروز 150 تن اقلام زیستی به منطقه ارسال شد. این به جز محموله‌هایی است که در 3 روز اول سانحه از زمین و هوا به آذربایجان غربی رسید. در این اینفوگرافیک از جزئیات عملیات امدادرسانی در زلزله خوی سر در بیاورید.

لباس آبی‌ها بمانند/هلال احمر در مدرسه علوی چه کرد؟

لباس آبی‌ها بمانند/هلال احمر در مدرسه علوی چه کرد؟

منوچهر عبدخداوندی استاد پیشکسوت امداد و نجات در این‌روزها و امدادگر روزهای انقلاب از ضرورت حضور خود و همکارانش در مدرسه علوی و رفاه در روزهایی می‌گوید که هر روز زنان و مردان برای دیدار امام به آن‌جا می‌آمدند و حتی گاهی زیر دست و پا کشته می‌شدند. اکنون در چهل و چهارمین سالگرد انقلاب با بازنشر گفت‌وگوی سال قبل با عبدخداوندی، قصد آن داریم که برگی از خدمات بی‌طرفانه هلال احمر در روزهای پس از ورود امام به ایران را ورق بزنیم.

تنظیمات قالب