ارائه خدمات امدادی و درمانی به حدود 2 هزار زائر در مرزهای آذربایجان غربی
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان غربی گفت: خدماترسانی به زائران در 23 پایگاه مرزی امداد و نجات استان آذربایجان غربی ادامه دارد. تاکنون به هزار و 992 زائر خدمات درمانی ارائه شده است.
6800 زائر در مرز باشماق خدمات امدادی دریافت کردند
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کردستان گفت: به 6 هزار و 820 زائر ایرانی در مرز باشماق ارائه خدمت شده است.
مراجعه روزانه بیش از ۸۰۰ زائر به درمانگاه هلال احمر در امالقری نجف
محمدسلیمانی مدیر درمانگاه هلال احمر در هتل ام القری واقع در نجف اشرف از مراجعه روزانه بیش از ۸۰۰ زائر به این درمانگاه خبر داد.
ارائه خدمات جمعیت هلالاحمر خوزستان در 4 بخش امدادرسانی/درمان حدود هزار و 853 زائر به صورت سرپایی
وحید شعبانی مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان خوزستان از فعالیتهای جمعیت هلالاحمر استان در ۴ بخش امداد و نجات، بهداشت و درمان اضطراری، فعالیتهای فرهنگی و بشردوستانه و آموزشهای همگانی در مسیر پیادهروی زائران حسینی (ع) خبر داد.
بیش از 28 هزار زائر در مرز مهران خدمات درمان سرپایی دریافت کردند
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام از درمان سرپایی 28 هزار و 586 زائر در مرز مهران خبر داد.
انتقال ۱۱۰ بیمار و مصدوم ایرانی از عراق
رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان با تشریح آخرین اقدامات کمیته امدادونجات راهپیمایی اربعین اعلام کرد که تا کنون بیش از ۱۱۰ زائر ایرانی به دلایلی نظیر بیماری یا مصدومیت به داخل کشور انتقال داده شدهاند.
دکتر کولیوند: ویزیت 450 هزار زائر در مراکز درمانی هلالاحمر در عراق/ ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین از 550 هزار مورد گذشت
رئیس جمعیت هلال احمر از ارائه ٥٥٤ هزار و ١٠٦ خدمت درمانی در ٣٩ درمانگاه این جمعیت مستقر در کشور عراق طى ٤ روز اخیر خبر داد.
اسکان اضطراری 41 هزار زائر در مرز خسروی
سرپرست جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه گفت: از روز اول تا بیستم شهریورماه 41 هزار و 950 زائر در چادرها و مکانهای تجهیز شده جمعیت هلالاحمر استان و در مرز خسروی اسکان پیدا کردند.
مداوا و درمان سرپایی بیش از 1800 زائر مصدوم به همت نجاتگران هلالاحمر خوزستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان گفت: در طرح ملی امداد و نجات اربعین حسینی امدادگران هلال احمر تا کنون یک هزار و۸۵۳ مصدوم را به صورت سرپایی مداوا کردند و ۷۹ نفر هم به وسیله آمبولانس های هلالاحمر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
_2.jpg)
_1_1_crop.jpg)
_2.jpg)
_1_crop.jpg)
_1.jpg)
_1.jpg)
_1_crop.jpg)
_1.jpg)

